Märtha Rehnberg kommer til Techpoint 2024

|

Märtha Rehnberg som er Co-founder og Partner i DareDisrupt har oppnådd stor internasjonal anerkjennelse for sin kunnskap om teknologisk intuisjon, ansvarlig disrupsjon, økonomiens fremtid og hvordan teknologien kan bidra til å løse vår tids største problemer.

Märtha Rehnberg er tildelt den prestisjetunge prisen «Leader of Tomorrow» av St. Gallen Symposium, og profilert som en «FemTech Leader» av Innotribe, Carlisle & Gallagher Consulting Group og Digital Finance Institute. I 2018 ble hun utnevnt til medlem av det høyprofilerte industripolitiske forumet «Industry 2030» av den europeiske kommisjonen for å definere og forfatte en dristig strategi for fremtiden for europeiske industrier.

Hun har engasjert seg sterkt i klimaendringene, er politisk økonom, entrepreneur og en anerkjent politisk talsperson. Hun er blitt en etterspurt speaker og debattant over hele verden, hvor hun snakker om teknologisk intuisjon, ansvarlig disrupsjon, økonomiens fremtid og radikal klimainnovasjon.

Märtha Rehnberg er opptatt av teknologisk intuisjon som den avgjørende ferdigheten for å navigere i vår tids teknologiske utvikling, spesielt knyttet til kunstig intelligens. Märtha’s drivkraft ligger i å skape bedre visjoner for fremtiden.

Märtha har to mastergrader fra Copenhagen Business School og Esade. Hun er født i Spania, oppvokst i Paris, har et svensk pass, men bor i Danmark, og holder foredrag på fransk, engelsk, svensk eller dansk.

Techpoint conference logo

© Techpoint – Kode og design Aptum
Personvern og cookies

Følg oss på sosiale medier
Påmelding nyhetsbrev

Jeg ønsker å motta informasjon om konferansen, spennende nyheter om foredragsholdere, tema, og andre aktuelle saker.