Techpoint

Connecting brave leaders and bold ideas

18. – 19. september 2024 blir Kristiansand igjen til Norges mest inspirerende møteplass for næringslivet.

For en magisk opplevelse Techpoint 2023 ble. I to fullspekkede dager fikk over 1000 mennesker fra hele næringslivet oppleve en stjernespekket lineup av visjonære, suksessfulle ledere og gründere og 16 spennende og inspirerende arrangementer. Norges ledende tech- og næringslivskonferanse setter søkelyset på hvordan teknologien bidrar til å forme fremtidens virksomheter og et bærekraftig samfunn.

Næringslivet står overfor historisk store omstillinger de neste årene. Fremtiden er avhengig av at vi klarer å finne vår vei til en grønn økonomi samtidig som bedriftene skal gjennom en digital transformasjon.

  Den stadig økende endringstakten betyr at selv de mest innovative bedriftene sliter med å møte verdens miljømessige, teknologiske og sosiale utfordringer på egen hånd. For å lykkes må vi kombinere teknologiske og menneskelige evner med en kultur for innovasjon, fart og smidighet. Techpoint er blitt en viktig møteplass for Norsk næringsliv for å holde seg oppdatert og bygge relasjoner.

  Tusen takk til alle som deltok på Techpoint 2023, tusen takk til alle amazing speakers og tusen takk til alle partnerne som sammen har skapt en uforglemmelig opplevelse.

  Vi sees på Techpoint 2024.

  Mennesker som mingler på Kilden

  Misjonen

  Å bruke kraften som Norges ledende tech- og næringslivskonferanse til å inspirere mennesker til å skape fremtidens virksomheter og en bærekraftig verden i dag.

  Den store møteplassen

  Techpoint er blitt en viktig møteplass for Norsk næringsliv for å holde seg oppdatert om den teknologiske utviklingen og hvordan den endrer næringslivet og samfunnet. Her koples næringslivet på tvers av alle bransjer med innovative gründerbedrifter, forskningsmiljøene, utdanningsmiljøene og teknologibransjen.

  Techpoint Party

  Etter en dag med masse nye impulser og inspirasjon fra noen av Nordens mest suksessfulle ledere og gründere, fortsetter festen i en uformell «club vibe» på Radisson BLU Caledonien Hotel. For første gang gjøres hele første etasje på Caledonien om til en club med kulinariske matopplevelser, god drikke og DJ.

  Vi får presentert kulinariske opplevelser fra flere verdenshjørner på ulike food stalls. Tre drikke enheter er inkludert og Grenseløs Bar serverer alle verdens drinker.

  Techpoint Party begynner 17:30 og fortsetter utover kvelden. Techpoint Party er veldig populært og blir fort fullt. Du kan sikre deg billett til Techpoint Party gjennom konferanse billetten din.

  Techpoint conference logo

  © Techpoint – Kode og design Aptum
  Personvern og cookies

  Følg oss på sosiale medier
  Påmelding nyhetsbrev

  Jeg ønsker å motta informasjon om konferansen, spennende nyheter om foredragsholdere, tema, og andre aktuelle saker.