Techpoint

Techpoint er blitt en ledende tech- og næringslivskonferanse i Norge, og samler hvert år næringslivet på tvers av alle bransjer i Kristiansand. Her settes søkelyset på hvordan teknologi bidrar til å forme fremtidens virksomheter og en bærekraftig verden.

Næringslivet står overfor historisk store omstillinger de neste årene. Fremtiden er avhengig av at vi klarer å finne vår vei til en grønn økonomi samtidig som bedriftene skal gjennom en digital transformasjon.

Den stadig økende endringstakten betyr at selv de mest innovative bedriftene sliter med å møte verdens miljømessige, teknologiske og sosiale utfordringer på egen hånd. For å lykkes må vi kombinere teknologiske og menneskelige evner med en kultur for innovasjon, fart og smidighet.

Konferansen samler Nordens mest suksessfulle og fremtidsrettede ledere, gründere og internasjonale eksperter på scenen for å dele kunnskap og diskutere de store linjene.

Techpoint er blitt et viktig samlingspunkt for hele næringslivet og teknologibransjen for å diskutere de store linjene og få ny kunnskap og inspirasjon om hvordan teknologi bidrar til å forme fremtiden. 

Vi gleder oss til å ønske velkommen til Techpoint 2023 i Kristiansand 13. – 14. september.

Mennesker som mingler på Kilden

Techpoint samler ledere som søker nye impulser for å ta sin bedrift inn i fremtiden. Teknologi spiller hovedrollen under konferansen, med særlig fokus på hvilke muligheter den gir og hvordan vi som individer og samfunn skal forholde oss til stadig raskere teknologiske fremskritt. Kjente foredragsholdere setter tonen for en konferanse preget av nye perspektiver, økt innsikt og friske diskusjoner i både faglige og sosiale fora.

Misjon

Å bruke kraften som Norges ledende tech- og næringslivskonferanse til å inspirere mennesker til å skape fremtidens virksomheter og en bærekraftig verden i dag.

Den store møteplassen

Techpoint er blitt en viktig møteplass som samler næringslivet for å lære og bli inspirert om hvordan teknologi bidrar til å forme fremtidens virksomheter og samfunn.

Konferansen kopler det etablerte næringslivet på tvers av alle bransjer med gründerselskaper, investorer og forsknings- og utdanningsmiljøene.

Afterparty

Afterparty forlenger de gode opplevelsene og party stemningen utover kvelden. 

Mennesker som mingler på Kilden
Techpoint conference logo

© Techpoint – Kode og design Aptum
Personvern og cookies

Følg oss på sosiale medier
Påmelding nyhetsbrev

Jeg ønsker å motta informasjon om konferansen, spennende nyheter om foredragsholdere, tema, og andre aktuelle saker.