Connecting
brave leaders
and bold ideas

Techpoint er blitt Norges ledende tech- og næringslivskonferanse, og samler hver høst næringslivet på tvers av alle bransjer i Kristiansand. Her rettes søkelyset mot hvordan teknologi bidrar til å forme fremtidens virksomheter og et bærekraftig samfunn.

Techpoint samler hvert år noen av Nordens mest suksessfulle og fremtidsrettede ledere, gründere og internasjonale eksperter som kommer for å dele sin kunnskap og inspirere mennesker.

Techpoint 2023 ble en stor suksess med over 1000 deltakere fra hele næringslivet, en imponerende lineup av 80 speakers og 16 arrangementer.  Vi gleder oss til Techpoint 2024 som arrangeres 18 – 19 september i Kristiansand, og ser frem til å ønske deg velkommen.

Mennesker som mingler på Kilden

Misjonen

Å bruke kraften som Norges ledende tech- og næringslivskonferanse for å inspirere mennesker til å skape fremtidens virksomheter og et bærekraftig samfunn i dag.

Hva kreves for å bygge
for fremtiden?

Næringslivet står i store omstillinger som gir oss nye strategiske, organisatoriske og lederskaps utfordringer. Økonomisk usikkerhet, skiftende markedsdynamikk og den teknologiske revolusjonen har endret premissene for konkurransekraften til bedriftene.

Hvordan bygger vi organisasjoner som snur dagens utfordringer til muligheter og skaper ny konkurransekraft gjennom kontinuerlig innovasjon og teknologi?

It was an honor for me to take part in Techpoint. The quality of the content at Techpoint was exceptional and the topics were extremely relevant for what is happening in today’s market.

Melissa Mulholland – CEO, Crayon

Jeg er imponert overe hele Techpoint og for en lineup av speakers. Teamet bak Techpoint har gjort en fantastisk jobb. Utrolig proft gjennomført.

Lars Rinnan – CEO, Amesto NextBridge

Techpoint er en fantastisk inspirerende arena for næringslivet med fokus på teknologiens betydning for fremtiden. På scenen sto en imponerende lineup av speakers. For et fantastisk event.

Hans-Henrik Merckoll – CEO, IBM Norway

Den store møteplassen

Techpoint er blitt en viktig møteplass for Norsk næringsliv for å holde seg oppdatert om den teknologiske utviklingen og hvordan den endrer næringslivet og samfunnet. Her koples næringslivet på tvers av alle bransjer med innovative gründerbedrifter, forskningsmiljøene, utdanningsmiljøene og teknologibransjen.

Mennesker som mingler på Kilden

Techpoint Party

Etter en dag med masse nye impulser og inspirasjon fra noen av Nordens mest suksessfulle ledere og gründere, fortsetter festen i en uformell «club vibe».

Techpoint Party er blitt et superpopulært event på dag 1 av Techpoint, og blir hvert år fullbooket. Sikre deg plass til høstens store happening.

Techpoint conference logo

© Techpoint – Kode og design Aptum
Personvern og cookies

Følg oss på sosiale medier
Påmelding nyhetsbrev

Jeg ønsker å motta informasjon om konferansen, spennende nyheter om foredragsholdere, tema, og andre aktuelle saker.