Techpoint

En plattform for å gjøre en positiv forskjell

I en tid med store globale endringer, samler Techpoint ledere, gründere og eksperter fra noen av Nordens mest suksessfulle og fremtidsrettede selskaper i Kristiansand. Her settes søkelyset på det teknologiske skiftet, bærekraftig verdiskapning og fremtidens arbeidsliv.

Næringslivet står overfor historisk store omstillinger de neste årene. Fremtiden er avhengig av at vi klarer å finne vår vei til en grønn økonomi samtidig som bedriftene skal gjennom en digital transformasjon.

Pandemien har vist oss hvor liten verden er og hvor avhengig vi er av samarbeid. Den stadig økende endringstakten betyr at selv de mest innovative bedriftene sliter med å møte verdens miljømessige, teknologiske og sosiale utfordringer på egen hånd. Techpoint samler næringslivet på tvers av alle bransjer for å dele innsikt, få nye perspektiver og sammen forme morgendagens virksomheter og samfunn.

Onsdag 28. september fylles Kilden med over 1000 mennesker fra hele næringslivet for å oppleve toppledere og gründere for noen av Nordens mest suksessfulle selskaper på scenen. På dag to av Techpoint går det mange arrangementer og fagspor som gjør dypdykk i noen av de viktigste områdene for at virksomheter og verden skal klare å omstille seg i tiden fremover.

Hovedtemaene for
Techpoint 2022


Teknologi og digital transformasjon

Teknologi og digital transformasjon omdefinerer måten vi skaper verdier på. Aldri har det gått så fort og aldri igjen vil det gå så sakte.

Hvordan vil teknologien endre virksomhetene fremover og hva kjennetegner de som skaper en kultur for innovasjon, fart og smidighet?

Fremtidens kompetanse

Næringslivet skriker etter riktig arbeidskraft og kampen om talentene er tøffere enn noen gang. 

Hvilken kompetanse, lederskap og kultur trenger vi for å lykkes i den nye digitale og grønne økonomien?

Bærekraftig verdiskapning

Fremtiden er grønn. Hvordan kan bærekraft bli big business for næringslivet?

Innovasjon, kompetanse og teknologi er nøkkelen til det grønne skiftet. Hva vil dette bety for den enkelte bedrift og hvilke muligheter åpner seg? 

Paneldebatt Techpoint 2022

Techpoint betyr business

Techpoint er blitt en viktig møteplass for næringslivet i Norge som kopler etablerte bedrifter med ambisiøse gründer- og vekstselskaper, eksperter og investorer.

Techpoint akselerer innovasjon, vekker ideer og driver frem nye forretningsmuligheter. Hvert år treffes ledere, gründere og eksperter på Techpoint i Kristiansand for å ta nye skritt mot å nå sine mål og sammen skape fremtidens virksomheter og samfunn.

 

Foredragsholder Anne Porse Nielsen fra Seismonaut på Techpoint 2022
En gruppe kvinner i diskusjon på Techpoint 2022
Techpoint 2022 smilende deltaker
Deltakere Techpoint 2022 Afterparty
Techpoint 2022 Afterparty dansing

Techpoint Party

Onsdag kveld 28. september er det Techpoint Party.

Techpoint Party er en uformell arena, som forlenger de gode opplevelsene utover kvelden. Du kan glede deg til velsmakende opplevelser og du kan se fram til å møte andre feststemte mennesker. 

Dette vil du ikke gå glipp av! 

Deltakere Techpoint 2022 Afterparty
Techpoint 2022 Afterparty dansing
Techpoint 2022 Afterparty dansing
Techpoint 2022 Afterparty dansing
Techpoint 2022 Afterparty dansing