Techpoint

Techpoint 2022

28 - 29 september er det igjen tid for Norges ledende tech- og næringslivskonferanse i Kristiansand

I en tid med store globale endringer, samler Techpoint toppledere, gründere og eksperter fra noen av Nordens mest suksessfulle og fremtidsrettede virksomheter i Kristiansand. Her settes søkelyset på det teknologiske skiftet, bærekraftig verdiskapning og fremtidens arbeidsliv.

Hovedtemaene for Techpoint 2022

  • Teknologi og digital transformasjon omdefinerer måten vi skaper verdier på. Aldri har det gått så fort og aldri igjen vil det gå så sakte. 
  • Næringslivet skriker etter riktig arbeidskraft og kampen om talentene er tøffere enn noen gang. Fremtidens kompetanse og talenter utvikles nå.
  • Framtiden er grønn. Hvordan kan bærekraft bli big business for næringslivet?

Vi tror at fremgang skjer ved å bringe sammen mennesker med ulike bakgrunner og perspektiver som har drivkraften, kreativiteten og innflytelsen til å gjøre positiv endring. Techpoint er en plattform som samler mennesker og virksomheter på tvers av bransjer for å skape morgendagens virksomheter og samfunn.

Over 1000 ledere, gründere og ansatte er ventet til Techpoint 2022. Velkommen til Norges ledende tech- og næringslivskonferanse.

Paneldebatt Techpoint 2022

Techpoint betyr business

Techpoint er blitt en viktig møteplass for næringslivet i Norge som kopler etablerte bedrifter med ambisiøse gründer- og vekstselskaper, eksperter og investorer.

Techpoint akselerer innovasjon, vekker ideer og driver frem nye forretningsmuligheter. Hvert år treffes ledere, gründere og eksperter på Techpoint i Kristiansand for å ta nye skritt mot å nå sine mål og sammen skape fremtidens virksomheter og samfunn.

 

Foredragsholder Anne Porse Nielsen fra Seismonaut på Techpoint 2022
En gruppe kvinner i diskusjon på Techpoint 2022
Techpoint 2022 smilende deltaker
Deltakere Techpoint 2022 Afterparty
Techpoint 2022 Afterparty dansing

Techpoint Party

Onsdag kveld 28. september er det Techpoint Party.

Techpoint Party er en uformell arena, som forlenger de gode opplevelsene utover kvelden. Du kan glede deg til velsmakende opplevelser og du kan se fram til å møte andre feststemte mennesker. 

Dette vil du ikke gå glipp av! 

Deltakere Techpoint 2022 Afterparty
Techpoint 2022 Afterparty dansing
Techpoint 2022 Afterparty dansing
Techpoint 2022 Afterparty dansing