ODA Sør er blitt ny partner med Techpoint

|
Fra venstre: Anette Theien, Deloitte, Åse Størkson, Bouvet, Susanne Lende, Business Region Kristiansand, Tahani Siddik Berge, Firemesh, Aase Thuestad Wessel-Berg, Dfind Consulting, Anna Trillo, Sharebox, Frode T. Ugland, Techpoint

– Økt mangfold, inkludering og likestilling er noe vi virkelig brenner for. Vi er kjempeglade for at vi nå sammen med ODA Sør kan være med på å løfte dette enda mer opp og frem både innen techmiljøet og i næringslivet på Sørlandet, sier Frode T. Ugland, daglig leder for Techpoint.

På den internasjonale dagen for å rette søkelyset mot behovet for flere jenter og kvinner innen IKT- feltet, peker Techpoint og ODA Sør på alle mulighetene som nå er i ferd med å vokse frem i regionen.

  • For meg er partnerskapet mellom Oda og Techpoint noe mer enn bare en konferanse. Jeg er glad og stolt over å være en del av et initiativ som aktivt driver endring og viser kvinner at teknologi- og teknologinæringer er for dem. Alle har samme potensial for suksess, og vi trenger alle type mennesker for å skape det beste samfunnet, sier Anna Trillo, leder for ODA Sør.

Hun lover god stemning og faglig påfyll i en egen lounge allerede under årets Techpoint, som går av stabelen i Kilden 18.-19. september.

– I en tid preget av digital transformasjon og teknologisk fremgang som både skaper uante muligheter for å løse store samfunnsutfordringer og øker risikoen, er mangfold avgjørende for samfunnets utvikling. Erfaring har tydelig vist at enkel samtale og møtepunkter for mennesker med ulike synspunkter og bakgrunner kan føre til strålende ideer og styrke våre evner til å løse problemer.

– Sammen vil vi bidra til avmystifiseringen av teknologi, og å løfte frem flere kvinnelige forbilder i bransjen. Techpoint skal være en plattform som løfter opp de modige lederne med de beste ideene, og flere kvinner på techscenen er det fremdeles behov for, avslutter Susanne Lende, kommunikasjonansvarlig for Techpoint.

OM ODA- Nettverk
ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i tech. Nettverket har mer enn 8000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest, Trondheim og Sør, og 80 partnere. ODA- Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn. ODA Sør ble etablert februar 2024.

Les mer om ODA her

 

Techpoint conference logo

© Techpoint – Kode og design Aptum
Personvern og cookies

Følg oss på sosiale medier
Påmelding nyhetsbrev

Jeg ønsker å motta informasjon om konferansen, spennende nyheter om foredragsholdere, tema, og andre aktuelle saker.