Praktisk informasjon

Velkommen til Techpoint 2024

18 – 19. september samles over 1200 innovatører, tenkere, ledere og kreative mennesker fra hele næringslivet på Techpoint 2024 i Kristiansand. Her rettes søkelyset mot hvordan teknologi bidrar til å forme fremtidens virksomheter og et bærekraftig samfunn. Techpoint samler noen av Nordens mest suksessfulle og fremtidsrettede ledere, gründere og internasjonale eksperter som kommer for å dele sin kunnskap. Bli med å gjøre en forskjell!

Vi vil legge ut praktisk informasjon utover våren. Følg oss også på Linkedin, Facebook og Instagram for å få alle updates på speakers, opplevelser og praktisk informasjon.

  • Kilden teater og konserthus

  • Kunstsilo

  • Knuden

Store opplevelser i vente

Det er med stolthet vi nå kan fortelle at Techpoint utvides og flytter til Kilden teater- og konserthus, Kunstsilo og Knuden, som sammen blir en av Nordens mest spennende miljøer for kunst og kultur opplevelser.

Dette gir Techpoint som er en av Norges største næringslivskonferanser fantastiske muligheter for å skape opplevelser i verdensklasse for enda flere mennesker fra hele Norge. I år ventes 1200 ledere, innovatører og tech- entusiaster fra hele næringslivet som får oppleve over 70 speakers og 20 arrangementer på 10 scener.

For en opplevelse dette blir.

Hotell overnatting

Techpoints partnerhotell for 2024 er Radisson BLU Caledonien hotell. Som deltaker på Techpoint kan vi i samarbeid med Caledonien tilby gode priser på overnatting. Du kan gå inn på nettsiden til Radisson BLU Caledonien hotell og legger du inn datoene du ønsker og endrer fanen som heter «selected rates» til «promotional rates», og taster inn bookingkoden «TECHPOIN».

Gjestene kan også booke rom direkte ved å ringe til resepsjonen eller sende mail ved å oppgi koden. 38112100 / guest.kristiansand@radissonblu.com

Techpoint conference logo

© Techpoint – Kode og design Aptum
Personvern og cookies

Følg oss på sosiale medier
Påmelding nyhetsbrev

Jeg ønsker å motta informasjon om konferansen, spennende nyheter om foredragsholdere, tema, og andre aktuelle saker.