Tidenes Techpoint flyttes til Kilden, Kunstsilo og Knuden

|

Det er med stolthet vi nå kan fortelle at Techpoint flyttes til Kilden teater og konserthus, Kunstsilo og Knuden – Kristiansand kulturskole, som sammen blir en av Nordens mest spennende miljøer for kunst og kultur opplevelser.

Dette gir Techpoint som er en av Norges største næringslivskonferanser fantastiske muligheter for å skape opplevelser i verdensklasse for enda flere mennesker fra hele Norge. Vi gleder oss enormt til å sammen med Kilden, Kunstsilo, Knuden og alle våre amazing partnere skape uforglemmelige opplevelser på årets Techpoint 18. – 19. september i Kristiansand.

👉 Møt over 1200 ledere, innovatører og tech entusiaster fra hele næringslivet.
👉 Opplev Nordens fremste tech eksperter og internasjonale stjerner.
👉 Bli inspirert og få ny innsikt og ideer fra over 70 fantastiske speakers.
👉 Velg mellom 20 arrangementer.

Kilden teater og konserthus

Kilden teater og konserthus i Kristiansand er et av Nordens mest spennende miljøer for profesjonell scenekunst og musikk. Kunsthuset rommer Kristiansand Symfoniorkester, Kilden Teater, Kilden Opera, Kilden Kultur og en nyskapende utføring av den sosiale siden av samfunnsoppdraget gjennom Kilden Dialog og Digital.

I samspill med hverandre representerer de et kulturelt driftskonsept uten sidestykke, i en samlet organisasjon som også er et av landets største hus for scenekunst og musikk. Nesten 200 000 publikummere opplever hvert år rundt 850 konserter, forestillinger og arrangementer i Kilden, utført av et mangfoldig lag som representerer ca. 230 ansatte og 25 nasjonaliteter.

Kunstsilo

Kunstsilo åpner 11. mai 2024 og forvalter tre faste samlinger, Tangen-samlingen, Sørlandssamlingen og Christianssands Billedgalleri. Kunstsilo er en prisbelønt, tidligere kornsilo på Odderøya i Kristiansand som akkurat nå forvandles til et av Nord-Europas mest nyskapende kraftsenter for kunst- og kulturopplevelser. Museet rommer Tangen-samlingen, verdens største samling av nordisk modernisme, og Kunstsilos faste samlinger.

I tillegg blir det internasjonal digital samtidskunst, temporære utstillinger, og et utvidet tilbud med foredrag, konserter, matopplevelser, workshops, selskapslokaler og arrangementer.

Knuden

Knuden er en kommunal kulturskole for barn og ungdom fra 4 til 19 år. Vi har tilbud innen de fleste kreative fag og uttrykksformer; dans, musikk, teater, visuell kunst og film og foto.

Kulturskolen er et knutepunkt for barn og unge i Kristiansand, og en av kommunens aller største konsert- og forestillingsprodusenter. Huset brukes til egne konsert- og teaterproduksjoner, huskonserter og profilerte kunstutstillinger med elevarbeider.

Techpoint conference logo

© Techpoint – Kode og design Aptum
Personvern og cookies

Følg oss på sosiale medier
Påmelding nyhetsbrev

Jeg ønsker å motta informasjon om konferansen, spennende nyheter om foredragsholdere, tema, og andre aktuelle saker.