NORCE og Techpoint inngår Partnerskap

|

NORCE og Techpoint inngår spennende partnerskap. Vi har konkludert med at TECHPOINT er en spennende arena som passer godt til flere av våre kjerneområder innenfor forskning og innovasjon. Derfor har vi valgt å bli partner, sier Thor Arne Håverstad, fungerende konsernsjef NORCE.

Vi er stolte av at NORCE som en av Norges største forskningsinstitutter inngår partnerskap med Techpoint. Samarbeidet med NORCE vil bidra til å styrke Techpoint som en nasjonal kompetanse-arena innen fremvoksende teknologier. NORCE utvikler blant annet teknologiske løsninger som brukes innen havbruk, energi, industri, overvåkning av hav og land, medisin, samferdsel og samfunnssikkerhet, forteller Frode T. Ugland som er daglig leder i Techpoint.

NORCE er ett av Norges største uavhengige forskningsinstitutter med over 750 ansatte spredt rundt i 10 norske byer. Inkludert datterselskaper er NORCE et konsern med 1100 ansatte fra hele verden.

NORCE er et uavhengig forskningsinstitutt, som driver forskning, utvikling og innovasjon i samarbeid med offentlig og privat sektor slik at det kan tas kloke og bærekraftige valg for fremtiden. Vi har omfattende aktivitet innen energi, helse, klima, miljø, samfunn og teknologi. Vår ambisjon er å være nasjonalt og europeisk ledende på våre satsningsområder.

Les mer om NORCE

Techpoint conference logo

© Techpoint – Kode og design Aptum
Personvern og cookies

Følg oss på sosiale medier
Påmelding nyhetsbrev

Jeg ønsker å motta informasjon om konferansen, spennende nyheter om foredragsholdere, tema, og andre aktuelle saker.