Næringsforeningen styrker samarbeidet med Techpoint

|

– Næringsforeningen ønsker å bidra til å bygge en nasjonal møteplass på Sørlandet. Techpoint er i vekst og vi ser frem til at anerkjente ledere og internasjonale eksperter kommer til Kristiansand for å dele av deres kunnskap, sier administrerende direktør i Næringsforeningen, Trond Backer.

Næringsforeningen er en del av et voksende nettverk av virksomheter som sammen bidrar til å bygge Techpoint. Konferansen setter søkelyset på hvordan teknologi bidrar til å skape fremtidens virksomheter og et bærekraftig samfunn.

– Det er veldig moro at Næringsforeningen i Kristiansandsregionen har bestemt seg for styrke sin rolle i Techpoint med å bli Strategisk Partner. Dette er en stor anerkjennelse av den betydningen Techpoint har fått som Sørlandets største årlige næringslivskonferanse, sier daglig leder i Techpoint, Frode T. Ugland.

I dag er 25 virksomheter fra næringslivet, forskningsmiljøene, næringsklyngene, akademia og det offentlige engasjerte som partnere. Næringsforeningen har vært med siden starten av Techpoint i 2018.

Onsdag ble samarbeidsavtalen signert hos Næringsforeningen.

– Techpoint hadde aldri blitt en så stor og viktig arena uten det imponerende arbeidet som nettverket av partnere gjør, understreker Ugland. Han lover at årets utgave av Techpoint blir «tidenes største og modigste» med over 15 arrangementer, 7 scener og 5 lokasjoner.

Techpoint conference logo

© Techpoint – Kode og design Aptum
Personvern og cookies

Følg oss på sosiale medier
Påmelding nyhetsbrev

Jeg ønsker å motta informasjon om konferansen, spennende nyheter om foredragsholdere, tema, og andre aktuelle saker.