Kommunikasjonsbyrået Aptum blir Strategisk Partner i Techpoint

|

– Å få være med på Techpoints reise er ikke bare spennende, det er viktig for oss som byrå. Det sier Jørgen Hestås, byråleder i Aptum.  🚀

Vi har inngått et strategisk partnerskap med Techpoint – Norges ledende tech- og næringslivskonferanse. Les mer om samarbeidet, og hvorfor vi anser det som ekstra viktig at vi tar del i Techpoints vekst her.

Sørlandet som region besitter enorm kompetanse innenfor teknologi. Her sitter noen av verdens største leverandører til olje-, gass- og energibransjen, og vi har konsulentbyråer som leverer systemer og løsninger på internasjonalt nivå. Videre har vi Norges kanskje beste universitet på informasjonsstudier og Nasjonal Kommunikasjonsmyndighet har kontorer i Lillesand.

– Å få være med på Techpoints reise er ikke bare spennende, det er viktig for oss som byrå. Det sier Jørgen Hestås, byråleder i Aptum.

– Vi trenger at fremtidens kompetanse blir i regionen eller flytter hit etter studiene. Vi lever i stor grad av næringslivet, så for at vi skal vokse trenger vi vekst og fremgang rundt oss, fortsetter han.

– Vi er fornøyd med å få Aptum med som strategisk partner. Det er en stor glede å jobbe sammen med så mange dyktige mennesker, som brenner for å bygge Techpoint som en ledende tech- og næringslivskonferanse i Norge. Å ha alle tjenester innen kommunikasjon under samme tak, gjør at vi får en helhetlig tilnærming til kommunikasjon og merkevare, forteller Frode T. Ugland, leder av Techpoint.

Techpoint conference logo

© Techpoint – Kode og design Aptum
Personvern og cookies

Følg oss på sosiale medier
Påmelding nyhetsbrev

Jeg ønsker å motta informasjon om konferansen, spennende nyheter om foredragsholdere, tema, og andre aktuelle saker.