Capgemini satser på Techpoint og blir Partner

|
Techpoint er Norges ledende teknologi- og næringslivskonferanse, og en arena hvor næringslivet kan komme sammen for å diskutere og lære om teknologi. Da er det helt naturlig for oss i Capgemini å være en aktiv partner. Vi ønsker å bidra til at Techpoint blir en enda bedre konferanse, samtidig som vi ønsker å dra nytte av den fantastiske møteplassen som Techpoint er for næringslivet på Sørlandet, forteller Øyvind Mjølund, Head of Cloud & Custom Applications og Frank Wehus, Regional Director i Capgemini.

Capgemini er et av verdens største konsulentselskap innen teknologi. Vi har over 380 000 ansatte fordelt på nesten 50 land. I Norge finner du oss på 8 forskjellige steder, inkludert Kristiansand. Vi hjelper andre virksomheter med blant annet innovasjon, transformasjon, utvikling, design og strategi, forteller Frank Wehus.

Virksomheter må ha en helhetlig tilnærming til de utfordringene vi opplever i dag. Det er mange muligheter der ute, og det å skape en kultur for nysgjerrighet rundt teknologi, innovasjon og endringer er svært viktig. Virksomheter må også være villige til å dele sine tanker både internt og eksternt, så delingskultur vil fortsette å være et viktig stikkord. I tillegg må vi være villige til å investere i både teknologi og kompetanse hos egne ansatte.

Vi har kun sett starten på hva generativ AI kan gjøre. Per nå ser vi at generativ AI kan effektivisere arbeidsoppgaver, arbeidsprosesser og beslutningssystemer, noe som kan føre til store gevinster for de fleste virksomheter. Personalisering ved hjelp av generativ AI tror jeg også vil bli mer og mer viktig – for eksempel personlig tilpassede kundereiser, opplæring og utdanning. Men som sagt er vi er helt i startgropa. Etter hvert som vi videreutvikler denne teknologien, er det tilsynelatende kun fantasien som setter grenser for hvordan vi kan hente verdi ut av generativ AI.

Jeg gleder meg veldig til å høre de fantastiske keynotene på første dagen. Jeg ser også frem til å møte nye folk fra næringslivet og dykke dypere ned i teknologi på dag to. Og så er jeg ekstra spent på den nye delen av årets program som er rettet spesielt mot utviklere, forteller Øyvind Mjølun

Det er en stor glede at Capgemini inngår partnerskap med Techpoint. Dette vil styrke Techpoint og bidra til at Techpoint fortsetter den fantastiske veksten som en av Norges største næringslivskonferanser, avslutter Frode T. Ugland, daglig leder i Techpoint.

Techpoint conference logo

© Techpoint – Kode og design Aptum
Personvern og cookies

Følg oss på sosiale medier
Påmelding nyhetsbrev

Jeg ønsker å motta informasjon om konferansen, spennende nyheter om foredragsholdere, tema, og andre aktuelle saker.