Merete Nygaard

Founder & CEO
Lexolve

Merete Nygaard er en av Norges fremste eksperter i grensesnittet teknologi og juss. Hun gikk fra å være advokat til å bli teknologigründer i 2017, da hun etablerte Lexolve. Lexolve har siden vokst seg til å bli Norges første og største heldigitale plattform for juridiske rådgivning til bedrifter.

Hun brenner for å forenkle tilgang til jus gjennom teknologi, og dette har ført til at hun også har etablert et av verdens største forum for legaltech og arrangert legal hackathons. Gjennom dette spilt en prominent rolle i å drive innovasjon i advokatbransjen som helhet, og er en uttalt motstander av advokatmonopolet. Hun er også sterkt engasjert i å kjempe for solide juridisk og politiskrammevilkår for å gjøre igangsettere til vekstsettere i Norge, og har nylig frontet debatten på deres vegne.

Tema: AI & advokater: Gjør AI at alle snart får råd til egen advokat?

Hvordan påvirker de siste årenes teknologiutvikling en av verdens mest konservative bransjer? Vil teknologi gjøre advokater overflødige eller vil de som tar i bruk teknologi overleve? Eller betyr det bare at prisene på advokattjenester går ned?

Du kan oppleve Merete Nygaard: i Konsertsalen i Kilden 13. sep.

Les mer på Program

Techpoint conference logo

© Techpoint – Kode og design Aptum
Personvern og cookies

Følg oss på sosiale medier
Påmelding nyhetsbrev

Jeg ønsker å motta informasjon om konferansen, spennende nyheter om foredragsholdere, tema, og andre aktuelle saker.