Bjørn Tore Larsen

Founder & CEO
Norse Atlantic og OSM Maritime

Bjørn Tore Larsen er grunnlegger, CEO og hovedaksjonær i Norse Atlantic Airways. Bjørn Tore har vært lidenskapelig opptatt av luftfart så lenge han kan huske og innehar selv flere typegodkjenninger, inkludert Boeing 747.

Bjørn Tore har lang erfaring innen internasjonal shipping. Blant annet var han med å grunnlegge, og lede, OSM Maritime Group i 1989, et shippingselskap med mer enn 16 000 ansatte og hovedkontor i Norge, samt ADS Maritime Holding, et Oslo-basert selskap som er listet på Euronext Growth Exchange. Han er hovedaksjonær i OSM Flight Academy som driver pilotutdanning i USA, Norge og Sverige. I tillegg er han også hovedaksjonær i OSM Airtech som tilbyr vedlikeholdstjenester for luftfartøy i Norge og Sverige.

Bjørn Tore er en selvlært gründer som tilbragte et år til sjøs som 16-åring. Da han kom tilbake til Norge for å begynne på videregående bestemte han seg for å følge drømmen om å bli forretningsmann. Allerede som 18-åring tok han over et reisebyrå i nærheten av hans nåværende hjemby, Arendal. Tre år senere grunnla han OSM Maritime som nå er blant de aller største ship management-selskapene i verden.

Tema: Purpose, People, Passion – Å bygge internasjonale virksomheter

Du kan oppleve Bjørn Tore Larsen: i Konsertsalen i Kilden 13. sep.

Les mer på Program

Techpoint conference logo

© Techpoint – Kode og design Aptum
Personvern og cookies

Følg oss på sosiale medier
Påmelding nyhetsbrev

Jeg ønsker å motta informasjon om konferansen, spennende nyheter om foredragsholdere, tema, og andre aktuelle saker.