Sondre Gravir

CEO, SATS

Sondre Gravir
30. oktober
Hovedscenen
09:30
Hovedsal - Radisson BLU

Kan vi kun trene digitalt?

SATS har 700 000 medlemmer i 4 nordiske land. Mange tenker at forretningsmodellen for et treningssenter er enkel, få inn så mange medlemmer som mulig, sørg for at de ikke trener, så blir kostnadene minimale og inntjeningen stor. Heldigvis er dette så langt fra sannheten man kommer. Teknologi er også helt avgjørende i denne industrien. Sondre vil fortelle om hvordan SATS bruker teknologi aktivt for å nå visjonen som er «make people healthier and happier».

Sondre Gravir er CEO i SATS Group. SATS er den ledende treningssenterkjeden i Norden med over 700 000 medlemmer og 10 000 ansatte.

Tidligere har han vært administrerende direktør i Bergens Tidende, Aftenposten og FINN.no, og har også vært bosatt en periode i Spania i rollen som CEO for Schibsted Marketplaces globalt – en portefølje av digitale markedsplasser (tilsvarende FINN.no) i 20 land. Han startet sin karriere i McKinsey.

Sondre kjenner også Sørlandet gjennom sitt verv som styreleder i Fædrelandsvennen en periode. Sondre er også styremedlem i Norwegian. Han er utdannet siviløkonom fra NHH og National University of Singapore.

Les mer om SATS