Isabelle Ringnes

Co-founder & Chief Evangelist, Equality Check

Isabelle Ringnes

Er teknologien likestilt?

Isabelle Ringnes fra Equality Check skal snakke om verdien av mangfold, hvorfor det er avgjørende i teknologibransjen og hvordan Equality Check jobber datadrevet i jakten på en likestilt og gjennomsiktig fremtid.

Isabelle Ringnes er med-gründer og Chief Evangelist i selskapet EqualityCheck.it som er en plattform for anonyme vurderinger om mangfold på arbeidsplassen. Målet er å bidra til at fremtiden er mer likestilt og gjennomsiktig.

Hun er også gründeren av TENK, et teknologinettverk for kvinner med mål om å inspirere kvinner og jenter til å lene seg inn og forme fremtiden med teknologi. Isabelle er også en av grunnleggerne bak #Hunspanderer, en organisasjon fokusert på likestilling ved å adressere ubevisst diskriminering og kjønnsstereotyper i arbeidslivet.

Hun har også vært deltaker ved det anerkjente Singularity University på NASA i Silicon Valley, der hun i dag er foreleser. Hun er 2 ganger blitt kåret til Inspiring Fifty women in tech og blitt utnevnt som 1 av 6 nordmenn blant de 100 mest innflytelsesrike menneskene i Nordic Tech.

Isabelle er styremedlem i Dermanor, varamedlem i Kreftforeningen og har produsert en av Norges mest populære teknologipodkaster Future Forecast. Hun har også har gitt ut boken Hvem Spanderer om ubevisst diskriminering og kjønnsstereotyper.

Isabelle holder jevnlig foredrag om teknologi og mangfold for næringslivsledere og politikere i Norge og internasjonalt.