Yngvar Ugland

EVP & Head of New Tech Lab
DNB

Yngvar er kjent fra TV, podcasts, avisartikler, kronikker, debatter og fra ulike scener i både inn- og utland. Hans faglige tyngde innen teknologispørsmål har ført til at han er fast foreleser ved Singularity University og en svært populær gjesteforeleser ved Norges Handelshøyskole. Under Techpoint 2021 skal Yngvar inneha vertskapsrollen sammen med Cilia Holmes Indahl. Til sammen utgjør de den perfekte sammensetningen av kompetanse, internasjonal erfaring og faglig kunnskap, formidlet på en måte som fenger et kresent publikum.

Norges første forbrukerteknolog innehar førstehåndskunnskap om nye teknologiske løsninger og produkter. Yngvar er DnBs og forbrukernes mann på teknologispørsmål. Han arbeider med nye teknologiske løsninger og produkter, og vurderer hvilke muligheter og utfordringer disse løsningene byr på. Forbrukerteknologen i DNB og Divisjonsdirektøren i NewTechLab DNB er primus motor for innovasjonsarbeidet i banken, og han opererer via kontorene i Bjørvika, San Francisco og Palo Alto.

Ugland er utdannet sivilingeniør i matematikk fra NTN. Før han begynte i DNB jobbet han i Microsoft over en lengre periode. Han har også erfaring fra ulike oppstartsbedrifter og Fintech-selskaper.

Techpoint conference logo

© Techpoint – Kode og design Aptum
Personvern og cookies

Følg oss på sosiale medier
Påmelding nyhetsbrev

Jeg ønsker å motta informasjon om konferansen, spennende nyheter om foredragsholdere, tema, og andre aktuelle saker.