Sven Størmer Thaulow

Chief Data & Tech Officer og EVP
Schibsted

Sven Størmer Thaulow er Chief Data & Technology Officer og EVP i Schibsted Media Group. Schibsted har 5000 ansatte i 5 land i Norden. Dette inkluderer et betydelig antall utviklingsressurser med spisskompetanse innen utvikling av forbrukertjenester og behandling av store datamengder.

Sven er en erfaren leder innen telekommunikasjons- og IT bransjen. Han begynte sin karriere i Telenor i 1999 og har hatt en rekke ledende stillinger som COO/SVP i Telenor Digital, administrerende direktør i Telenor Comoyo og direktør for nye forretningsområder i Telenor Norge hvor han ledet tjenester som spenner fra Wimp, spill, kommunikasjon og streaming på nettet, til mobil og IPTV. Sven har også jobbet som direktør for produkt og marked i Telenor Ungarn samt Chief Marketing Officer (CMO) i Telenor Mobil i Norge. Han kom til Schibsted fra Cisco Norge & Island hvor han virket som administrerende direktør.

Sven er sivilingeniør i Industriell Økonomi og Teknologiledelse fra NTNU, og har i tillegg studier innen statistikk samt medier og kommunikasjon.

Sven er glødende opptatt av eksponentiell teknologi, endring og digitalisering av næringsliv og samfunn.

Les mer om Schibsted

Techpoint conference logo

© Techpoint – Kode og design Aptum
Personvern og cookies

Følg oss på sosiale medier
Påmelding nyhetsbrev

Jeg ønsker å motta informasjon om konferansen, spennende nyheter om foredragsholdere, tema, og andre aktuelle saker.