Rolf Assev

Partner & Co-Founder
Startuplab

Knapt noen i Norge har hjulpet flere gründere opp og frem enn Rolf. Han har hjulpet hundrevis av norske tech bedrifter gjennom rollen som gründer og partner i Startuplab.

Etter 12 år i Opera Software, der han var ansvarlig for salg og markedsføring, strategi og M&A, ønsket Rolf å starte noe nytt. Etter å ha vært med på å grunnlegge DragonBox (som senere ble solgt til Kahoot) fra StartupLab, innså han at hans erfaring og internasjonale nettverk kunne være til nytte for mange flere oppstartsbedrifter, og Rolf ble partner og medgrunnlegger i StartupLab.

Rolf er flink til å utfordre deg på dine ambisjoner – han presser deg alltid til å tenke større. Han tror sterkt på at du får din første betalende kunde, da dette vil presse deg til å være hardere med dine prioriteringer, og det beviser at du er på rett spor. Å ha betalende kunder gjør det 10 ganger lettere å skaffe investorer. Rolf vil også hjelpe deg med å posisjonere oppstartsbedriften din i forhold til kunder og investorer for å skille seg ut, og han er gjerne villig til å introdusere deg for sitt sterke nettverk i Norge og USA.

StartupLab er en inkubator og tidlig fase investor for Norges mest ambisiøse teknologi-startups.

Techpoint conference logo

© Techpoint – Kode og design Aptum
Personvern og cookies

Følg oss på sosiale medier
Påmelding nyhetsbrev

Jeg ønsker å motta informasjon om konferansen, spennende nyheter om foredragsholdere, tema, og andre aktuelle saker.