Robert Kristiansen

Founder and Chief Innovation Officer
Semine

Robert er gründer av Semine AI. Selskapet er et av de ti raskest voksende teknologiselskapene i Norge og leverer teknologi som fokuserer på praktisk anvendelse av kunstig intelligens for fjerning av manuelle arbeidsoppgaver.

Selskapet har i løpet av få år blitt markedsledende innen sitt felt og blir trukket frem av analyseselskapet Gartner som et av de ledende selskapene på kognitiv automasjon i Europa. Selskapet ekspanderer nå utenfor Norge.

Han har tidligere gründet flere teknologiselskaper både her hjemme og ute inkludert det som i dag er den indiske armen til Kongsberg Digital.

Robert har vært med å utvikle verdens første heldigitale forsikringsselskap for Tryg, bidratt til Norwegian sin lavpriskalkulator, bygget kontrollrom for amerikanske oljeselskap etter ulykken i Mexico i 2010 (Horizon) og er nå aktuell som en av pionerene innenfor kunstig intelligens i Norge.

Robert er spesielt opptatt av interaksjonen mellom menneske og maskin og har en tekno-kommersiell bakgrunn. Til daglig leder han innovasjonsarbeidet til Semine hvor kundereisen er sentral i utvikling av brukeropplevelsen og den kunstige intelligensen.

 

Techpoint conference logo

© Techpoint – Kode og design Aptum
Personvern og cookies

Følg oss på sosiale medier
Påmelding nyhetsbrev

Jeg ønsker å motta informasjon om konferansen, spennende nyheter om foredragsholdere, tema, og andre aktuelle saker.