Märtha Rehnberg

Co-founder and Partner
Daredisrupt

Märtha Rehnberg er en internasjonalt anerkjent teknologiekspert og en innflytelsesrik stemme i samtalen om teknologisk intuisjon.

Märtha Rehnberg blitt valgt som «Leader of Tomorrow» av St Gallen Symposium i tre påfølgende år, og profilert som en «FemTech Leader» av Innotribe, Carlisle & Gallagher Consulting Group og Digital Finance Institute. I 2018 ble hun utnevnt til medlem av det høyprofilerte industripolitiske forumet «Industry 2030» av den europeiske kommisjonen for å definere og forfatte en dristig strategi for fremtiden for europeiske industrier.

Märtha Rehnberg er opptatt av teknologisk intuisjon som den nye og avgjørende ferdigheten for å navigere i vår tids enorme teknologiske utvikling, spesielt knyttet til data og kunstig intelligens.

Märtha Rehnberg er en klimafreak i hjertet, politisk økonom ved utdanning, entreprenør og policy-forsvarer ved praksis. Hun er medgrunnlegger av DareDisrupt, som er spesialisert på ansvarlig forstyrrelse og eksponentiell teknologi. Märtha’s drivkraft ligger i å skape bedre visjoner for fremtiden.

Hun er en tidligere intraprenør i shipping-konglomeratet Maersk, hvor hun var spydspissen i den industriomfattende introduksjonen av 3D-utskrift. Hennes besluttsomhet for å lokalisere bærekraftig produksjon har gjort henne til spesialrådgiver for et nasjonalt 50M DKK ‘Additiv Produksjon -hub’ i Danmark – et prosjekt hun skrev visjonen for.

Märtha har en dobbel grad fra Copenhagen Business School og Esade. Hun er født i Spania, oppvokst i Paris, har et svensk pass, men bor i Danmark, og holder foredrag på fransk, engelsk, svensk eller dansk.

 

Techpoint conference logo

© Techpoint – Kode og design Aptum
Personvern og cookies

Følg oss på sosiale medier
Påmelding nyhetsbrev

Jeg ønsker å motta informasjon om konferansen, spennende nyheter om foredragsholdere, tema, og andre aktuelle saker.