Lars Rinnan

CEO
Amesto NextBridge

Lars Rinnan er en visjonær CEO, engleinvestor, styremedlem, internasjonal foredragsholder og futurist.

Lars har startet 6 selskaper innen business analytics og kunstig intelligens, samlet i Amesto NextBridge. Selskapet har fått en plass blant de tre mest innovative selskapene i Norge. Lars sin gründer- og forretningserfaring gjør ham til en verdsatt rådgiver og styremedlem for startups innen AI og eksponentiell teknologi.

Han er CEO for Amesto NextBridge og VP for AI & Robotics for Amesto Group. Hans gründer- og forretningserfaring gjør ham til en verdsatt investor, rådgiver og styremedlem for startups innen AI og eksponentiell teknologi. Han sitter i styret og advisory board for flere startups innen AI og eksponentiell teknologi. Flere venturekapitalselskaper ber om hans hjelp til å evaluere AI-pitcher, og han er venturepartner med Scale Capital i København, og rådgiver for The Scale Factory i Singapore, samt Rainmkrs Capital i Montreal og Abu Dhabi.

Hans selskap Amesto NextBridge er de facto innovatøren innen datadrevet innsikt i Norden og har hjulpet noen av regionens største og mest krevende bedrifter med å forbedre sin virksomhet ved å bruke banebrytende AI.

Viktige prosjekter inkluderer å hjelpe International Federation of Red Cross Red Crescent med å håndtere enorme mengder fritekstrapporter angående covid-19 ved bruk av Natural Language Processing, dekoding av hvordan bier kommuniserer med hverandre i bikuben ved hjelp av computer vision, og forutsi hvor du kan finne krill i Antarktis på en gitt dag ved å bruke dype nevrale nett, samt utvikle syntetiske kreftdata for Kreftregisteret. Denne typen prosjekter har gitt Amesto NextBridge en plass blant de tre mest innovative selskapene i Norge.

Tema: The iPhone moment of AI

ChatGPT og generativ AI har tatt verden med storm, og denne utrolige chatboten som både kan skrive diktanalyser, stillingsannonser og bloggposter inntar nå alle bransjer. Kunstig intelligens vil forandre verden like mye som internett og smarttelefonen gjorde, bare mye raskere.

Techpoint conference logo

© Techpoint – Kode og design Aptum
Personvern og cookies

Følg oss på sosiale medier
Påmelding nyhetsbrev

Jeg ønsker å motta informasjon om konferansen, spennende nyheter om foredragsholdere, tema, og andre aktuelle saker.