Lars Rinnan

CEO
Amesto NextBridge

Lars Rinnan er en visjonær CEO, engleinvestor, styremedlem, internasjonal foredragsholder og futurist.

Lars har startet 6 selskaper innen business analytics og kunstig intelligens, samlet i Amesto NextBridge. Selskapet har fått en plass blant de tre mest innovative selskapene i Norge. Lars sin gründer- og forretningserfaring gjør ham til en verdsatt rådgiver og styremedlem for startups innen AI og eksponentiell teknologi.

Han er CEO for Amesto NextBridge og VP for AI & Robotics for Amesto Group. Hans gründer- og forretningserfaring gjør ham til en verdsatt investor, rådgiver og styremedlem for startups innen AI og eksponentiell teknologi. Han sitter i styret og advisory board for flere startups innen AI og eksponentiell teknologi. Flere venturekapitalselskaper ber om hans hjelp til å evaluere AI-pitcher, og han er venturepartner med Scale Capital i København, og rådgiver for The Scale Factory i Singapore, samt Rainmkrs Capital i Montreal og Abu Dhabi.

Hans selskap Amesto NextBridge er de facto innovatøren innen datadrevet innsikt i Norden og har hjulpet noen av regionens største og mest krevende bedrifter med å forbedre sin virksomhet ved å bruke banebrytende AI.

Viktige prosjekter inkluderer å hjelpe International Federation of Red Cross Red Crescent med å håndtere enorme mengder fritekstrapporter angående covid-19 ved bruk av Natural Language Processing, dekoding av hvordan bier kommuniserer med hverandre i bikuben ved hjelp av computer vision, og forutsi hvor du kan finne krill i Antarktis på en gitt dag ved å bruke dype nevrale nett, samt utvikle syntetiske kreftdata for Kreftregisteret. Denne typen prosjekter har gitt Amesto NextBridge en plass blant de tre mest innovative selskapene i Norge.

Tema: The iPhone moment of AI

Techpoint conference logo

© Techpoint – Kode og design Aptum
Personvern og cookies

Følg oss på sosiale medier
Påmelding nyhetsbrev

Jeg ønsker å motta informasjon om konferansen, spennende nyheter om foredragsholdere, tema, og andre aktuelle saker.