Isabelle Ringnes

Speaker, Writer, Entrepreneur
.

Isabelle Ringnes er med-gründer i Equality Check, en tech-startup som benytter strukturell og kulturell data for å hjelpe virksomheter å forstå og forbedre mangfold og kultur på arbeidsplassen.

Hun er også grunderen av TENK, et teknologinettverk for kvinner med mål om å inspirere kvinner og jenter til å lene seg inn og forme fremtiden med teknologi. Sammen med SOS Barnebyer har hun startet initiativet Digital Villages som har som formål å digitalisere barnebyer over hele verden. Hun har også vært deltaker ved det anerkjente Singularity University på NASA i Silicon Valley, der hun i dag er foreleser.

Isabelle er 2 ganger blitt kåret til Inspiring Fifty women in tech og blitt utnevnt som 1 av 6 nordmenn blant de 100 mest innflytelsesrike menneskene i Nordic Tech. Isabelle er styremedlem i Dermanor, varameldem i Kreftforeningen og har produsert en av Norges mest populære teknologipodkaster Future Forecast.

Hun har også gitt ut boken Hvem Spanderer om ubevisst diskriminering og kjønnsstereotypier. Isabelle holder jevnlig foredrag om teknologi og mangfold for næringslivsledere og politikere i Norge og internasjonalt.

Techpoint conference logo

© Techpoint – Kode og design Aptum
Personvern og cookies

Følg oss på sosiale medier
Påmelding nyhetsbrev

Jeg ønsker å motta informasjon om konferansen, spennende nyheter om foredragsholdere, tema, og andre aktuelle saker.