Isabelle Ringnes

Speaker, Writer, Entrepreneur
.

Isabelle Ringnes er en anerkjent tech-evangelist, teknologigründer og en aktiv kilde og stemme i media om den teknologiske utviklingen, samfunnsutvikling og mangfold.

Isabelle har blitt utnevnt som en av seks nordmenn i “100 mest innflytelsesrike personer i Nordic Tech”, en av de 50 ledende kvinnene i tech i Norge, og Inspiring Fifty kvinner i tech.»

Isabelle er en lidenskapelig og ettertraktet offentlig taler og evangelist for teknologiens innvirkning på samfunnet, fordelene med mangfold og det presserende behovet for likhet. Hun er lærer i temaet mangfold ved Singularity University Nordic og et aktivt styremedlem i Dermanor, INSJ, Moving Mamas, TENK, Oslo Frihetsforum og Norges Kreftforening.

Hun er medgründer av Equalitycheck.com, som kombinerer strukturelle og kulturelle data for å hjelpe virksomheter til å forstå og forbedre mangfold og kultur på arbeidsplassen.

I 2015 grunnla hun TENK: et teknologinettverk for kvinner som har som mål å inspirere unge jenter til å bidra til å forme vår verdens fremtid med teknologi. TENK har etablert toårlige teknologileirer for unge jenter og Isabelle har holdt taler for tusenvis av jenter rundt om i Norge for å inspirere dem til å velge teknologi. Sammen med SOS Barnebyer grunnla hun Digital Villages i 2020, som hjalp barn i utviklingsland med å få tilgang til teknologi.

I 2014 var hun med å grunnlegge #Hunspanderer, en sosial bevegelse som adresserer ubevisst bias og kjønnsmønstre, som når ut til millioner av mennesker i Norge.

Techpoint conference logo

© Techpoint – Kode og design Aptum
Personvern og cookies

Følg oss på sosiale medier
Påmelding nyhetsbrev

Jeg ønsker å motta informasjon om konferansen, spennende nyheter om foredragsholdere, tema, og andre aktuelle saker.