Hans-Petter Nygård-Hansen

Kommunikasjonsrådgiver og foredragsholder
KommFrem

Dette er @hpnhansen: Kommunikasjonsrådgiver, innholdsskaper, programleder, debattleder, foredragsholder, konferansier og gründer av kommunikasjonsbyrået KommFrem  – Kommunikasjon som tar deg Fremover.

Han skriver om hvordan teknologi påvirker hvordan vi lever, leker, lærer og jobber på HansPetter.info og snakker om det på podkasten «Teknologitrender» og i YouTube-serien «Teknologi i kjelleren til Hans-Petter».

Men mest av alt holder han foredrag om det, som en av Norges mest populære foredragsholder. Hans-Petter har «holdt på med data i over 40 år» og har bred erfaring fra det europeiske IT-markedet hvor han i løpet av 17 år var ansatt i en rekke forskjellige lederroller i norske-, nordiske-og nordeuropeiske virksomheter som blant annet Cisco, D-Link og Juniper Networks.

Slik forteller du reiselivshistorier med ChatGPT og kunstig intelligens

Bli med på en spennende reise inn i hjertet av fremtidens teknologi, hvor kunstig intelligens og ChatGPT benyttes for å skape engasjerende og inspirerende reiselivsfortellinger. Opplev hvordan innovativ teknologi åpner opp for en ny verden av muligheter og perspektiver. Dette foredraget vil både inspirere og utfordre, mens det vekker nysgjerrigheten din for morgendagens reiseliv.

Techpoint conference logo

© Techpoint – Kode og design Aptum
Personvern og cookies

Følg oss på sosiale medier
Påmelding nyhetsbrev

Jeg ønsker å motta informasjon om konferansen, spennende nyheter om foredragsholdere, tema, og andre aktuelle saker.