Erin Davitt

Senior Account Manager
Booking.com

Erin Davitt (Senior Account Manager): Erin er en Senior Account Manager hos Booking.com, hvor hun har jobbet siden 2019. Hun har vært ansvarlig for partnerrelasjoner for en portefølje av hoteller og overnattingssteder i Nordland, Rogaland, Agder og Oslo.

Med en lidenskap for data er hun opptatt av å hjelpe hotelleiere, eiendomsforvaltningsgrupper og inntektssjefer med å nå sine kommersielle mål.

Booking.com er en global leder innen online reise- og overnattingsreservasjoner, og tilbyr over 28 millioner oppføringer i 228 land og territorier. De har et mål om å gi folk mulighet til å oppleve verden ved å gjøre det enklere for alle å utforske og bestille deres ideelle reiseovernatting.

Tema: Hvordan Booking.com bruker data og teknologi for å optimalisere kundeopplevelsen

Booking.com ble grunnlagt i Amsterdam i 1996, og har vokst fra å være en liten nederlandsk oppstartsbedrift til å bli et av verdens fremste digitale reisefirmaer. Booking.com er del av Booking Holdings og har som formål å gjøre det lettere for alle å oppleve verden. Booking.com er bygget på data og teknologi. Ved å investere i teknologien som bidrar til at reisen går glattere, kobler Booking.com millioner av reiseglade sømløst sammen med minneverdige opplevelser, en rekke transportmuligheter og fantastiske overnattingssteder – fra ferieboliger til hoteller og mye mer.  I dette foredraget ønsker Erin og Drude å gi deg en innsikt i hvordan de bruker teknologi for å nettopp gjøre det lettere for gjestene å oppleve verden. De vil også gi deg en smakebit av nyheten «AI Trip Planner » som ble lansert i juni 2023.
Booking.com er tilgjengelig på 43 språk og tilbyr til sammen over 28 millioner registrerte boenheter, inkludert over 6,6 millioner feriehus, leiligheter og andre unike steder å bo.

Techpoint conference logo

© Techpoint – Kode og design Aptum
Personvern og cookies

Følg oss på sosiale medier
Påmelding nyhetsbrev

Jeg ønsker å motta informasjon om konferansen, spennende nyheter om foredragsholdere, tema, og andre aktuelle saker.