Drude Rogan

Market Team Manager
Booking.com

Drude Rogan (Market Team Manager):  Drude er Market Team Manager for Booking.com Norge. Hun har mange års internasjonal erfaring innen reiseliv og har en MSc fra Oxford Brookes University i International Hotel and Tourism Marketing Management.

Drude elsker å reise og gjennom Booking.com er hun og det globale selskapet på ett og samme oppdrag; “Making it easier for everyone to experience the world.»

Booking.com er en global leder innen online reise- og overnattingsreservasjoner, og tilbyr over 28 millioner oppføringer i 228 land og territorier. De har et mål om å gi folk mulighet til å oppleve verden ved å gjøre det enklere for alle å utforske og bestille deres ideelle reiseovernatting.

Tema: Hvordan Booking.com bruker data og teknologi for å optimalisere kundeopplevelsen

Booking.com ble grunnlagt i Amsterdam i 1996, og har vokst fra å være en liten nederlandsk oppstartsbedrift til å bli et av verdens fremste digitale reisefirmaer. Booking.com er del av Booking Holdings og har som formål å gjøre det lettere for alle å oppleve verden. Booking.com er bygget på data og teknologi. Ved å investere i teknologien som bidrar til at reisen går glattere, kobler Booking.com millioner av reiseglade sømløst sammen med minneverdige opplevelser, en rekke transportmuligheter og fantastiske overnattingssteder – fra ferieboliger til hoteller og mye mer.  I dette foredraget ønsker Erin og Drude å gi deg en innsikt i hvordan de bruker teknologi for å nettopp gjøre det lettere for gjestene å oppleve verden. De vil også gi deg en smakebit av nyheten «AI Trip Planner » som ble lansert i juni 2023.
Booking.com er tilgjengelig på 43 språk og tilbyr til sammen over 28 millioner registrerte boenheter, inkludert over 6,6 millioner feriehus, leiligheter og andre unike steder å bo.

Du kan oppleve Drude Rogan på:
  • Techpoint Travel, 14. sep. – del 4: 14:30 – 15:30
  • Sted: Radisson, Caledonien Hall

Les mer på Program

Techpoint conference logo

© Techpoint – Kode og design Aptum
Personvern og cookies

Følg oss på sosiale medier
Påmelding nyhetsbrev

Jeg ønsker å motta informasjon om konferansen, spennende nyheter om foredragsholdere, tema, og andre aktuelle saker.