Cilia Holmes Indahl

Head of EQT Foundation
EQT

De som har vært så heldige å oppleve Cilia på scenen glemmer det aldri. Hun er opptatt av å formidle budskapet på en underholdende, lærerik og improvisert måte. Faglig tyngde og internasjonal erfaring har gitt henne anledning til å inspirere selskaper til å integrere bærekraft i business slik at det underbygger selskapets lønnsomhet. Under Techpoint 2021 vil Cilia Holmes Indahl inneha vertskapsrollen sammen med Yngvar Ugland, og vi kan love deg et vertskap som inviterer til minnerike opplevelser med glimt i øyet.

Cilia Holmes Indahl blir omtalt som fagekspert, med spesialfelt innen bærekraftige forretningsmodeller. Hun leder det svenske EQT Foundation og forvalter dermed over en milliard kroner. Hun sitter i styret til Amedia, og hun er medgründer i Sustainability Hub Norway.

Indahl er utdannet siviløkonom med dobbel mastergrad i business og bærekraftig utvikling ved NHH og HEC Paris. Hun har opparbeidet seg en prestisjefull karriere blant annet som en tydelig bærekraftsprofil i FN og KPMG. Indahl var direktør for bærekraftig utvikling i Aker BioMarine i tre år frem til 2019, da hun ble sjef for Katapult Group.

Techpoint conference logo

© Techpoint – Kode og design Aptum
Personvern og cookies

Følg oss på sosiale medier
Påmelding nyhetsbrev

Jeg ønsker å motta informasjon om konferansen, spennende nyheter om foredragsholdere, tema, og andre aktuelle saker.