Alex Bulat- van den Wildenberg

Group Technology Director
Capgemini

Alex Bulat- van den Wildenberg er Group Technology Director i Capgemini som har over 380.000 ansatte i 50 land. Han jobber over hele verden med å snakke om hvordan den teknologiske utviklingen endrer premissene for innovasjon, lederskap og organisasjoner.

Alex Bulat- van den Wildenberg leder Group Technology I Capgemini, er en del av styringskomitéen for AI Lab. Han er også en del av Capgemini Ventures Pre-Selection Committee, som har som mål å samarbeide og levere verdi med oppstartsselskaper, klienter og teknologipartnere. Alex Bulat- van den Wildenberg leder det årlige Technovision-programmet, der 50 eksperter fra hele verden samles for å dele trender og innsikter iden teknologiske utviklingen som endrer forutsetningene i næringslivet og hvordan vi utvikler virksomhetene.

Han brenner for å bygge teknologisk nysgjerrige organisasjonene som kontinuerlig søker etter hvordan teknologi kan bidra til å forbedre måten vi jobber på, vårt miljø og vår helse.

Han er kjent som «The Tech Guy» og tror at endring av verden begynner med nysgjerrighet, som fører til oppdagelse og er lidenskapelig opptatt av bærekraft og tech for good. Han er en historieforteller som kobler mennesker og ideer ved å være vert for «Idea Loading» podcasten, som utforsker oppfinnelser, innovasjoner og teknologi. Han snakker fem språk: kroatisk, nederlandsk, engelsk, fransk og tysk.

Alex sitter i rådgivningsgruppa for YouBeDo.com, en online bokhandel med en misjon om bøker for det gode. Selskapet har en «steward ownership»-modell med planeten som sin største eier, der 12% av hvert boksalg doneres til et veldedighetsvalg og 1% av salgene finansierer prosjekter og gründere som prøver å bygge en bedre verden.

 

Techpoint conference logo

© Techpoint – Kode og design Aptum
Personvern og cookies

Følg oss på sosiale medier
Påmelding nyhetsbrev

Jeg ønsker å motta informasjon om konferansen, spennende nyheter om foredragsholdere, tema, og andre aktuelle saker.