Conference year: Techpoint Travel

Terry Jones

Best known for founding Travelocity.com and serving as founding Chairman of Kayak.com, Terry Jones has become a powerful voice in the world of entrepreneurship through his numerous speaking engagements and the publication of his book, ON Innovation. His career path has established him as a thought leader on innovation in our increasingly digital world.

A graduate of Denison University in Granville, Ohio, Jones, began his career as a travel agent, spent 24 years at American Airlines in marketing and information technology, capping his career as Chief Information Officer of its SABRE division. While at SABRE he led a team of six working on a project that became Travelocity.com. Jones served as CEO of Travelocity for seven years transforming it to a public company with three billion dollars in travel sales.

He left Travelocity when the company was taken private and became part of the founding team at Kayak.com, a company that yet again revolutionized how travel was purchased. He served as Chairman of the company from its founding until it was sold to Priceline for $1.8 billion dollars in 2013.

Today he is the managing principal of ON Inc. a consultancy he founded to help companies in their transition to the digital economy.

He has served on over 20 boards and currently serves on the boards of Amgine, Crytica Security, Sonicwall and Camping and Education Foundation.

Terry is the author of the best selling books, ON Innovation and Disruption OFF and is the holder of several patents.

Read more about Terry Jones here

Ragnhild Skaara Imset

Ragnhild er kommunikasjonssjef i Entur, og har flere års erfaring med å formidle kompliserte saker på en enkel måte, og bruke kommunikasjon som et strategisk virkemiddel for å nå ulike mål. Hun ønsker at flere skal kjenne til Enturs løsninger som gjør det enklere å velge miljøvennlige kollektivreiser i Norge, og bedre utnyttelse av samfunnets ressurser.

Fra før har hun blant annet jobbet som journalist og reporter i Dagsrevyen, P3, og NRK Super, og var med på å starte Supernytt som siden har mottatt en rekke priser. Hun har også jobbet flere år med kommunikasjon og innholdsproduksjon i Kunnskapsdepartementet og NHO / NHO Reiseliv, og som systemutvikler i TV2 Interaktiv.

Ragnhild er utdannet innen journalistikk, samfunnsøkonomi og informasjonsteknologi.

Erin Davitt

Erin Davitt (Senior Account Manager): Erin er en Senior Account Manager hos Booking.com, hvor hun har jobbet siden 2019. Hun har vært ansvarlig for partnerrelasjoner for en portefølje av hoteller og overnattingssteder i Nordland, Rogaland, Agder og Oslo.

Med en lidenskap for data er hun opptatt av å hjelpe hotelleiere, eiendomsforvaltningsgrupper og inntektssjefer med å nå sine kommersielle mål.

Booking.com er en global leder innen online reise- og overnattingsreservasjoner, og tilbyr over 28 millioner oppføringer i 228 land og territorier. De har et mål om å gi folk mulighet til å oppleve verden ved å gjøre det enklere for alle å utforske og bestille deres ideelle reiseovernatting.

Hans-Petter Nygård-Hansen

Dette er @hpnhansen: Kommunikasjonsrådgiver, innholdsskaper, programleder, debattleder, foredragsholder, konferansier og gründer av kommunikasjonsbyrået KommFrem  – Kommunikasjon som tar deg Fremover.

Han skriver om hvordan teknologi påvirker hvordan vi lever, leker, lærer og jobber på HansPetter.info og snakker om det på podkasten «Teknologitrender» og i YouTube-serien «Teknologi i kjelleren til Hans-Petter».

Men mest av alt holder han foredrag om det, som en av Norges mest populære foredragsholder. Hans-Petter har «holdt på med data i over 40 år» og har bred erfaring fra det europeiske IT-markedet hvor han i løpet av 17 år var ansatt i en rekke forskjellige lederroller i norske-, nordiske-og nordeuropeiske virksomheter som blant annet Cisco, D-Link og Juniper Networks.

Det siste året har han utforsket og testet ut mulighetene kunstig intelligens-tjenester som ChatGPT mfl gir.

Drude Rogan

Drude Rogan (Market Team Manager):  Drude er Market Team Manager for Booking.com Norge. Hun har mange års internasjonal erfaring innen reiseliv og har en MSc fra Oxford Brookes University i International Hotel and Tourism Marketing Management.

Drude elsker å reise og gjennom Booking.com er hun og det globale selskapet på ett og samme oppdrag; “Making it easier for everyone to experience the world.»

Booking.com er en global leder innen online reise- og overnattingsreservasjoner, og tilbyr over 28 millioner oppføringer i 228 land og territorier. De har et mål om å gi folk mulighet til å oppleve verden ved å gjøre det enklere for alle å utforske og bestille deres ideelle reiseovernatting.

 

Katrine Mosfjeld

Katrine Mosfjeld er leder for forbrukermarkedsføring i Innovasjon Norge Reiseliv. Her har hun ansvaret for å utvikle et internasjonalt markedsgrunnlag for en helårlig, mer bærekraftig og mer lønnsom reiselivsnæring, og gjør dette gjennom en heldigital markedsstrategi.

Katrine har et brennende hjerte for å fortelle og løfte fram de gode historiene om alle de fantastiske opplevelsene vi kan tilby i dette landet, og sammen med teamet sitt har hun hentet hjem flere internasjonale markedsføringspriser. Katrine og teamet i Visit Norway er utviklingsorienterte både i markedsføringsstrategi og i teknologi, og alltid nysgjerrig og tidlig ute med å teste ny teknologi på vegne av næringen.

Ann-Helen Moum

Ann-Helen Moum er årets konferansier på Techpoint Travel.

Ann-Helen Moum er Digitaliseringssjef hos regionens største arbeidsgiver, Kristiansand kommune. Hun er medlem i det nasjonale digitaliseringsutvalget for kommunal sektor, og hun ble kåret til Norges 50 fremste tech-kvinner i 2023.

Moum er utdannet siviløkonom med det meste av sin arbeidserfaring fra bank og finansbransjen. Hun kom til Kristiansand kommune fra stiling som Banksjef i Sparebank 1 SR-bank.

Studiene sine finansierte hun gjennom å jobbe som turistguide for Setesdalsmuseene. Hun har et brennende engasjement for regional utvikling og vekst, og er en flittig bruker av #VårtAgder.

Håvard Utheim

Håvard omtaler seg selv som nerd på reiselivsutvikling, bærekraft og teknologi fra et humanistisk og filosofisk perspektiv.

Han er veldig opptatt av hvordan vi kan bruke teknologi til å bygge en bedre fremtid og et reiseliv som tar bedre vare på planeten og alle dyr og mennesker som bor her. For å løse turismens utfordringer kreves gjennomsiktighet og rettferdig distribusjon i hele verdikjeden. I dag finnes teknologi som muligjør dette, og i stor skala.

Derfor bruker han nå all sin tid på å bygge Transparency – verdens største database for ansvarlig reiseliv. Et verktøy som skal forandre hvordan bedrifter jobber med bærekraft og samfunnsansvar i hele verdikjeden

Håvard mener kunstig intelligens er den største omveltningen i reiselivet siden internett, og han vil gjerne snakke om det.

Techpoint conference logo

© Techpoint – Kode og design Aptum
Personvern og cookies

Følg oss på sosiale medier
Påmelding nyhetsbrev

Jeg ønsker å motta informasjon om konferansen, spennende nyheter om foredragsholdere, tema, og andre aktuelle saker.