Conference year: Techpoint Global Impact

Jon Erik Reinhardsen

Jon Erik Reinhardsen er styreleder i Equinor og også deltids seniorrådgiver hos BearingPoint Capital.

Han har bakgrunn som konsernsjef i Petroleum Geo-Services (PGS) og har jobbet i USA for aluminiumsprodusenten Alcoa. Før dette hadde han en rekke stillinger i Aker Kværner-gruppen, herunder konserndirektør i Aker Kværner ASA, assisterende konsernsjef og konserndirektør i Aker Kværner Oil & Gas AS i Houston og konserndirektør i Aker Maritime ASA.

Jon Erik har en Mastergrad (cand. real.) i anvendt matematikk og geofysikk fra Universitetet i Bergen. Han har også deltatt på det internasjonale ledelsesprogrammet ved Institute for Management Development (IMD) i Lausanne, Sveits.

Christian Rynning-Tønnesen

Christian Rynning-Tønnesen har vært konsernsjef i Statkraft siden 2010. Tidligere var han konsernsjef i Norske Skog fra 2006 til 2010 og konserndirektør for finans og økonomi i Norske Skog fra 2005 til 2006.

Rynning-Tønnesen hadde en rekke ledende stillinger i Statkraft i fra 1992 til 2005. Før det var han konsulent og energispesialist i McKinsey Norge 1989-1992, samt analytiker og produktkoordinator i Esso Norge 1985-1989 og forsker i SINTEF 1984-1985.

Rynning-Tønnesen er utdannet sivilingeniør  fra Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU).

Stina Torjesen

Stina Torjesen er Bærekraftsdirektør i Morrow Batteries. Hun har jobbet med sirkulærøkonomi og bærekraft i mer enn et tiår. Hun har bakgrunn fra selskapet SIGLA, og en rekke forskningsprosjekter innen bærekraft hvor Eyde-klyngen og norsk prosessindustri har vært samarbeidspartnere.

Hun har en doktorgrad fra University of Oxford, og har tidligere jobbet med FN og Norsk Utenrikspolitisk Institutt (Nupi). Stina har også en deltidsstilling som førsteamanuensis ved Universitetet i Agder, Handelshøyskolen.

Petter Gulli

Da FN’s klimapanel i oktober 2018 ga oss 12 år på å nå 2 graders målet, bestemte Petter seg for at nok var nok. Rett etter nyttår, sa han opp jobben som partner i et av Norges ledende digtalbyråer og forlot reklamebransjen, eller turboen på forbrukermaskineriet som han liker å kalle det, og startet 12YEARS. 30 års erfaring som tekstforfatter, kreativ leder, strategisk rådgiver og foredragsholder både nasjonalt og internasjonalt, ska nå brukes til å få fart på det grønne skiftet.

Petter er en uforbederlig klimaoptimist som hater grønne fundamentalister og grønnvaskere, og elsker alle som kommer opp med ideer som gjør at folk får lyst til å være med i det grønne skiftet og gjør det enkelt for dem å bidra.

I 2020 ga han ut boka “HÅP – En praktisk guide for klimaoptimister” på Aschehoug, han sitter i styret i WWF Verdens naturfond og Hugstiftelsen, og er medgründer i den sirkulære markedsplassen ReSourcer.bio.

Les mer om 12YEARS her

Simen Sommerfeldt

Simen Sommerfeldt er teknologidirektør i Bouvet, et skandinavisk konsulentselskap med over 2000 ansatte. Han er også medforfatter av boken «Personvern og GDPR i praksis», som er den del av pensum ved flere høyskoler og universiteter. Han bidro som fagekspert inn i Digital21-utvalgets anbefalinger til regjeringen. Sommerfeldt er en av grunnleggerne av Lær Kidsa Koding. De har etablert over 200 kodeklubber i Norge, og bistår med å innføre programmering i skolen.

Han er også en av grunnleggerne av GoForIT – et samarbeid mellom 11 universiteter, KS, tre fagforeninger og over 30 offentlige og private bedrifter rundt å bringe Norge inn i det grønne skiftet ved hjelpe av kompetanse og endringsprosesser. I tillegg er han også regjeringsoppnevnt som vara i personvern-nemnda.

 

 

Mali Hole Skogen

Mali Hole Skogen har jobbet med bærekraftspørsmål hele sin karriere og har tidligere ledet klyngen for fornybar teknologi (OREEC), organisasjonen Hold Norge Rent og flere andre prosjekter og organisasjoner. Hun har et stort engasjement for digitalisering som verktøy for utviklingen av smarte, bærekraftige byer, kommuner og samfunn.

I tillegg til å jobbe med bærekraftspolitikk, jobber Mali med å utvikle en ny prosjektportefølje med tematikk som mobilitet og transport, smarte bygg, sirkulær økonomi, anskaffelser av digitale løsninger for smarte samfunn.

Mali har master i økologi med fordypning i matematikk og statistikk.

Pia Amalie Sundt

For å lykkes med bærekraftarbeidet, er det avgjørende at det er forankret og drives fra toppen av organisasjonen. Pia er i dag leder for bærekraft i Hennig-Olsen Is, hvor hun arbeider tett med både ledelse og organisasjon for å skape en bærekraftig og økonomisk levedyktig iskremproduksjon.

Sundt er siviløkonom med spesialisering i industriell økonomi, og begynte karrieren som trainee i Trainee Sør før hun gikk over til Hennig-Olsen, hvor hun har jobbet med bærekraft i 2,5 år.

Som en ung og fremoverlent stemme, er hun opptatt av å dele erfaringer og kunnskap om bærekraft, og holder foredrag om arbeidet som gir resultater, og også om de utfordringene Hennig-Olsen og bransjen står ovenfor.

Techpoint conference logo

© Techpoint – Kode og design Aptum
Personvern og cookies

Følg oss på sosiale medier
Påmelding nyhetsbrev

Jeg ønsker å motta informasjon om konferansen, spennende nyheter om foredragsholdere, tema, og andre aktuelle saker.