Conference year: Smarte maskiner & AI

Rebekka Olsson Omslandseter

Rebekka Olsson Omslandseter jobber deltid som konsulent i Bouvet samtidig som hun arbeider med en doktorgrad innen kunstig intelligens på Universitetet i Agder (UiA). Hun forsker på metoder innen kunstig intelligens og har spesialisert seg på grupperingsproblemer.

Hun er en del av UiA-forskningsgruppa CAIR, og er på listen over «Female role models changing the field of Artificial Intelligence in Norway» som NORA (Norwegian Artificial Intelligence Research Consortium) opprettholder.

Du kan oppleve Rebekka Olsson Omslandseter på:
  • Fagsporet: Kunstig intelligens, 14. sep. 13:00 – 14:00
  • Sted: Radisson, Veteranen
Les mer på Program

Robin Olsson Omslandseter

Robin Olsson Omslandseter jobber som systemutvikler i Bouvet. Han har en bachelorgrad i elektronikk fra Universitetet i Agder (UiA) og en mastergrad i informasjonsteknologi med spesialisering innen kunstig intelligens fra samme universitet.

Tidligere har Robin vært med å utvikle en metode for innendørslokalisering i Bluetooth-nettverk som benytter kunstig intelligens til å forbedre lokaliseringsnøyaktigheten.

Robin er lidenskapelig opptatt av kunstig intelligens og han er kjent for sin evne til å forklare komplekse AI-konsepter på en forståelig og engasjerende måte.

Du kan oppleve Robin Olsson Omslandseter på:
  • Fagsporet: Kunstig intelligens, 14. sep. 13:00 – 14:00
  • Sted: Radisson, Veteranen
Les mer på Program

 

Techpoint conference logo

© Techpoint – Kode og design Aptum
Personvern og cookies

Følg oss på sosiale medier
Påmelding nyhetsbrev

Jeg ønsker å motta informasjon om konferansen, spennende nyheter om foredragsholdere, tema, og andre aktuelle saker.