Fagspor: Techpoint

Bedriftene som skaper morgendagen

Verden står ved et vendepunkt og næringslivet er kjernen i de store omstillingene som vi skal gjennom de neste årene. Hva kjennetegner virksomhetene som former morgendagen og hvordan skapes en kultur for innovasjon, fart og smidighet?

Teknologien endrer verden

Ny teknologi og digital transformasjon omdefinerer måten vi skaper verdier på. Gjennom ny teknologi og bruk av data i kombinasjon med ny kompetanse og innovasjon skapes nye produkter & tjenester og nye bedrifter i en enorm fart. Hvordan endrer teknologien verden og næringslivet?

 

Techpoint Party

Onsdag kveld 28. september er det Techpoint Party.

Techpoint Party forlenger de gode opplevelsene utover kvelden. Du kan glede deg til å møte andre feststemte mennesker og dele velsmakende opplevelser. Techpoint Party arrangeres i år på «byens tak» i Stup på Hotell Norge. Dette vil du ikke gå glipp av!

Vår nye virkelighet

Næringslivet står overfor historisk store omstillinger de neste årene. Fremtiden er avhengig av at vi klarer å finne vår vei til en grønn økonomi samtidig som bedriftene skal gjennom en digital transformasjon. Hva vil dette bety for bedriftene og hvilke muligheter åpner seg?