Fagspor: Kunstig intelligens og data

Generativ AI – Bryluppsreisen er over

Bouvet har noen av landets fremste eksperter innen praktisk bruk av KI. Vi avmystifiserer fagområdet, og deler hvilke erfaringer vi og andre har gjort. Teknologien er i en rivende utvikling, og vi vil fortelle hvordan kunstig intelligens kan påvirke oss i årene fremover. Er du klar for morgendagens muligheter?

Du får mulighet til å møte 2 av landets dyktigste mennesker innen fagområdet og som er tett på teknologien og de muligheter, og utfordringer, vi nå står ovenfor.

Deepfake it till you make it (GenAI)

Basert på en brief nylig gitt til militære og sivile toppledere tar vi et dypdykk inn i en verden av deepfakes, syntetisk media og digital kloning. Dette er teknologi i rask utvikling som har mange problematiske sider ved seg, og som har et potensial til å bryte ned tillit i samfunnet. Aldri før har så mange fått så kraftige verktøy i hendene uten at vi har noen som helst kontroll på spredningen av teknologien. Fra cyberkriminelle, hacktivister, statsstøttede aktører, illojale ansatte, skriptkiddies og terroristers ståsted ser Thordur Arnason og Alex Bulat på de nyeste og mest sofistikerte verktøyene og teknikkene.

Arrangør: Capgemini

Techpoint conference logo

© Techpoint – Kode og design Aptum
Personvern og cookies

Følg oss på sosiale medier
Påmelding nyhetsbrev

Jeg ønsker å motta informasjon om konferansen, spennende nyheter om foredragsholdere, tema, og andre aktuelle saker.