Fagspor: Kunstig Intelligens ABC

Kunstig Intelligens ABC

Oppdag mulighetene for din bedrift

Kunstig intelligens gir enorme muligheter for norske bedrifter – både i produksjon, innovasjon, salg og markedsføring og i drift og vedlikehold. Skal vi utnytte disse mulighetene må vi øke grunnkompetansen vår om hva kunstig intelligens egentlig er.

Kunstig intelligens er ikke forbeholdt teknologiselskapet eller dataingeniøren. Det er når kunstig intelligens møter domenekunnskap og reelle problemstillinger at vi har størst mulighet til å skape verdi.

 Hvem passer kurset for?

Dette kurset passer for alle som ønsker en grunnleggende og engasjerende innføring i et komplekst tema, og som ønsker å lære mer om hvordan kunstig intelligens kan brukes i bedriften.

Dette lærer du:

  • Hva er KI og hvilke egenskaper har KI?
  • Hva kan vi bruke KI til? Hvordan bruker andre virksomheter KI?
  • Data og datakvalitet som forutsetninger
  • Etiske problemstillinger og ansvarlig bruk av KI
  • Hva trenger vi for å lykkes?
  • Tips og triks på bruk av ChatGPT

Kursholdere

Dragana Trifunovic

Dragana er leder for strategi og organisasjonsutvikling i Digital Norway. Hun har flere års erfaring med å utvikle og levere kurs- og kompetanse innen innovasjon, teknologi og digitalisering. Hun brenner for å forenkle og å gjøre teknologi forståelig og tilgjengelig. Fra tidligere har hun erfaring som konsulent og har bistått bedrifter med å ta i bruk ny teknologi og bli mer datadrevet.

Eirik Andreassen

Eirik er leder for teknologi og nettverk i Digital Norway. I tillegg leder han Nemonoor – et samarbeid der Digital Norway sammen med de fremste norske miljøene innenfor KI samles for å løfte kompetansen og evnene innenfor denne teknologien for små og mellomstore bedrifter. Eirik er opptatt av at norske bedrifter skal se hvilke muligheter som ligger i digitalisering. Han er sivilingeniør, har drevet eget konsulentselskap og har tjue års internasjonal ledererfaring fra blant annet Det Norske Veritas og Veritas Petroleum Services.

Techpoint conference logo

© Techpoint – Kode og design Aptum
Personvern og cookies

Følg oss på sosiale medier
Påmelding nyhetsbrev

Jeg ønsker å motta informasjon om konferansen, spennende nyheter om foredragsholdere, tema, og andre aktuelle saker.