Cilia Holmes Indahl

CEO, Katapult

Cilia Holmes Indahl
31. oktober
Hovedscenen
09:30
Hovedsal - Radisson BLU

Å bære eller ikke bære?

Cilia vil snakke om sammenhengen mellom bærekraft og lønnsomhet og muligheten for nye forretningsmodeller og bruk av ny teknologi. Hun vil også snakke om innovasjoner som skjer på området og gode eksempler som øker forståelsen for hvordan bærekraft i næringslivet kan ta form.

Cilia Indahl er administrerende direktør i Katapult, som investerer i og utvikler oppstartsselskaper som tar i bruk teknologi for å løse vår tids bærekraftsutfordringer. Før det var hun bærekraftsdirektør i Aker BioMarine, nylig kåret til Europas mest innovative selskap. Nå er hun CEO. Hun er også Co-Founder av Sustainability Hub Norway og fagekspert på bærekraftige forretningsmodeller.

De siste årene har Cilia blitt brukt som foredragsholder for å inspirere selskaper til å integrere bærekraft i business slik at det understøtter selskapets lønnsomhet, og holdt blant annet foredrag på NHOs årskonferanse 2017. Cilia mener et godt foredrag er underholdende, lærerikt og får en til å tenke nye tanker.

Cilia er utdannet siviløkonom med dobbel mastergrad i internasjonal business og bærekraftig utvikling fra NHH og HEC Paris. Hun er overbevist om at bærekraft og lønnsomhet går hånd i hånd, og analyserte over 400 bærekraftige forretningsmodeller som del av masteroppgaven sin for å bedre forstå hvordan selskaper kan lykkes med bærekraft. Cilia startet karrieren sin som trainee ved den norske FN-delegasjonen i New York og konsulent i KPMG.

Les mer om Nordic Impact