Merete Hverven

CEO
Visma

Som administrerende direktør i Visma dedikerer Merete Hverven sin tid til å sikre fortsatt vekst og suksess for Visma. Hun har fokus på å styrke Vismas posisjon gjennom å rekruttere og beholde de rette menneskene, og ved å jobbe tett med oppkjøp og restruktureringer. Merete er opptatt av å utvikle organisasjonen med et sterkt kundefokus samtidig som hun har forenet Vismas kultur gjennom go-to-market-strategier.

Merete Hverven begynte i Visma i 2011 som HR-direktør før hun begynte i ledergruppen som Chief Human Resources Officer i 2013. Hun er en lidenskapelig talsmann for mangfold og likestilling på arbeidsplassen og har igangsatt flere programmer som har som mål å øke mangfoldet på tvers av organisasjonen. Merete ble kåret til en av de tre mest innflytelsesrike kvinnene innen teknologi av ODA Award Woman i 2019.

Med sin direkte lederstil, gjennomføringsevne og lidenskap for mangfold, beskrives Merete som en dreven, talentfull og dedikert leder av sine kolleger. Hennes arbeid og engasjement har gitt henne et rykte som et viktig forbilde både i og utenfor Visma.

Før Merete begynte i Visma, hadde Merete flere ledende stillinger i Ernst & Young (nå EY). Hun har en mastergrad i finans og internasjonal ledelse fra University of St. Gallen og NHH.

Om Visma

Visma er i dag et av Europas ledende programvareselskaper, med over 170 selskaper, 14.000 ansatte og en omsetning på over 20 milliarder kroner.

Techpoint conference logo

© Techpoint – Kode og design Aptum
Personvern og cookies

Følg oss på sosiale medier
Påmelding nyhetsbrev

Jeg ønsker å motta informasjon om konferansen, spennende nyheter om foredragsholdere, tema, og andre aktuelle saker.