Håvard Utheim

Gründer
The Transparency Company, Travelopment og Nanook

Håvard omtaler seg selv som nerd på reiselivsutvikling, bærekraft og teknologi fra et humanistisk og filosofisk perspektiv.

Han er veldig opptatt av hvordan vi kan bruke teknologi til å bygge en bedre fremtid og et reiseliv som tar bedre vare på planeten og alle dyr og mennesker som bor her. For å løse turismens utfordringer kreves gjennomsiktighet og rettferdig distribusjon i hele verdikjeden. I dag finnes teknologi som muligjør dette, og i stor skala.

Derfor bruker han nå all sin tid på å bygge Transparency – verdens største database for ansvarlig reiseliv. Et verktøy som skal forandre hvordan bedrifter jobber med bærekraft og samfunnsansvar i hele verdikjeden

Håvard mener kunstig intelligens er den største omveltningen i reiselivet siden internett, og han vil gjerne snakke om det.

Teknologi for et bedre reiseliv

Transparency bygger et verktøy lar deg jobbe med bærekraft i små steg på en enkel, morsom og målbar måte uten behov for forhåndskunnskap, samtidig som du kan dokumentere og kommunisere din innsats til kunder, omgivelser og myndigheter.

Techpoint conference logo

© Techpoint – Kode og design Aptum
Personvern og cookies

Følg oss på sosiale medier
Påmelding nyhetsbrev

Jeg ønsker å motta informasjon om konferansen, spennende nyheter om foredragsholdere, tema, og andre aktuelle saker.