Techpoint

22. - 23. september arrangeres Norges raskest voksende tech- og næringslivskonferanse i Kristiansand

I en tid med store store globale endringer, samler Techpoint ledere og gründere fra noen av de mest suksessfulle virksomhetene og vekstselskapene i Norden, for å sette fokus på det teknologiske skiftet, digital transformasjon og bærekraftig verdiskapning.

Konferansen har som mål å bidra til at næringslivet styrker sin konkurransekraft og skaper nye lønnsomme arbeidsplasser. Techpoint skal også sette søkelyset på hvordan teknologi kan bidra til å skape et bedre og varmere samfunn.

Det er fantastisk moro å kunne presentere tidenes lineup av foredragsholdere som kommer til Kristiansand 22. -23. september for å dele sin kunnskap i forbindelse med årets temaer:

  • Hvordan utvikler vi bedriftene mot en mer digital, globalisert og grønnere fremtid?
  • Hvordan kan ny teknologi og digital transformasjon gi bedrifter nye konkurransefortrinn og bidra til å skape nye arbeidsplasser?
  • Hvordan vil arbeidslivet endre seg fremover, og hvordan utvikler vi skapende organisasjoner i en mer fleksibel og tillittsbasert arbeidshverdag?

Techpoint er blitt en viktig møteplass for å kople spennende gründer- og vekstselskaper med det etablerte næringslivet, kapitalmiljøene og hele økosystemet for entreprenørskap og innovasjon.

På årets konferanse blir du kjent med flere av Norges mest suksessfulle gründerbedrifter, som Gelato, Kongsberg Digital, Blueye Robotics, Equality Check og Semine. Gründerskap og innovasjon kommer til å prege hele konferansen i mange former ved siden av det som skjer på hovedscenen, som DNB NXT, Springbrett og gründerpitcher. 

Torsdag 23. september arrangeres Techpoint Travel som er videreføringen av den nasjonale reiselivskonferansen Norwegian Digital Travel Conference. Parallelt med Techpoint Travel går det flere superspennende fagspor som publikum kan velge blant.

Techpoint 2021 arrangeres på Kilden teater og konserthus i Kristiansand 22. – 23. september. På kvelden 22. september blir Techpoint Party arrangert på Christiansholm festning.

Vi gleder oss til å igjen kunne treffes fysisk og sammen lære og bli inspirert fra noen av Nordens mest suksessfulle virksomheter.

Techpoint Travel

Norwegian Digital Travel Conference blir Techpoint Travel

Det er med stor glede at vi kan fortelle at den nasjonale konferansen Norwegian Digital Travel Conference har blitt en del av Techpoint og endrer navn til Techpoint Travel.

Konferansen som har pågått over åtte år arrangeres av USUS i samarbeid med Visit Norway og NHO Reiseliv. USUS er næringsklyngen for kultur-, opplevelses-, og reiselivsbedriftene på Sørlandet.

Norwegian Digital Travel Conference er én av tre nasjonale fagkonferanser som Innovasjon Norge og NHO Reiseliv anbefaler bransjen å delta på. Konferansen har invitert topp foredragsholdere fra inn- og utland til Kristiansand for å snakke om hvordan digital kommunikasjon og teknologi påvirker reise-, kultur- og opplevelsesbransjen.

Gode minner fra 2019

I 2019 samlet Sørveiv Tech 750 ledere og ansatte fra næringslivet, gründerselskaper og offentlig sektor i to dager med noen av Nordens største virksomheter og merkevarer på scenen.

Blant de over 50 foredragsholderne, var toppledere fra noen av Nordens største virksomheter og mest kjente merkevarer. Toppledere fra Equinor, SAS, Nordic Choice, Regjeringen ved statsråd Nikolai Astrup, Lyse, Katapult, Schibsted, Microsoft Norge, IBM Norge, SATS var noen av de som delte sin kunnskap.

Konferansen hadde over 20 forskjellige seminarer, workshops og paneldebatter på 7 scener, og en messe hvor oppstart- og skaleringsselskaper presenterte sine innovasjoner. Sørveiv Tech 2019 var også vertskap for festen Havfrue Landing Party som var markeringen av den aller første fiberoptiske kabelen mellom USA og Norge.

Vi gleder oss til å treffe deg på Techpoint 22.-23. september i Kilden Teater og Konserthus i Kristiansand.

Techpoint Party

Onsdag kveld blir det Techpoint Party på magiske Christiansholm festning midt i byen.

Techpoint Party er en uformell arena, som forlenger de gode opplevelsene utover kvelden. Historien sitter i veggene og denne kvelden skal nye historier skapes. Du kan glede deg til velsmakende opplevelser og du kan se fram til å møte andre feststemte mennesker. 

DNB NXT blir endel av programmet under Techpoint Party.

PS! Det blir garantert fullbooket, så du må hive deg rundt hvis du vil få med deg festen på festninga. Party finner du som et tilleggsvalg når du bestiller billetter.

Dette vil du ikke gå glipp av! 


Kontakt oss gjerne for mer informasjon, kommentarer eller intervju:

Techpoint logo

Techpoint

Frode T. Ugland
Daglig leder – Techpoint

  • 480 32 280
  • frode.ugland@egde.no
Techpoint travel logo

Techpoint Travel

Synnøve Elisabeth Aabrekk
Daglig leder, Visit Sørlandet

  • 416 22 807
  • synnove@usus.no