Techpoint

22. - 23. september arrangeres Norges raskest voksende tech- og næringslivskonferanse i Kristiansand

I en tid med store endringer og usikkerhet, samler Techpoint ledere og gründere fra noen av de mest suksessfulle virksomhetene og vekstselskapene i Norden, for å sette fokus på det teknologiske skiftet, digital transformasjon og bærekraftig verdiskapning.

Konferansen har som mål å bidra til at næringslivet styrker sin konkurransekraft og skaper nye lønnsomme arbeidsplasser. Techpoint skal også sette søkelyset på hvordan teknologi kan bidra til å skape et bedre og varmere samfunn.

Det er fantastisk moro å kunne presentere tidenes lineup av foredragsholdere som kommer til Kristiansand 22. -23. september for å dele sin kunnskap i forbindelse med årets temaer:

  • Hvordan kommer vi oss ut av krisen og inn i en digital, global og grønnere fremtid?
  • Hvordan kan ny teknologi og digital transformasjon gi bedrifter nye konkurransefortrinn og bidra til å skape nye arbeidsplasser?
  • Hvordan vil arbeidslivet endre seg fremover, og hvordan utvikler vi skapende organisasjoner i en mer fleksibel og tillittsbasert arbeidshverdag?

Techpoint er også blitt en viktig møteplass for å kople gründer- og vekstselskaper med det etablerte næringslivet, kapitalmiljøene og hele økosystemet for entreprenørskap og innovasjon.

Torsdag 23. september arrangeres Techpoint Travel som er videreføringen av den nasjonale reiselivskonferansen Norwegian Digital Travel Conference. Parallelt med Techpoint Travel går det flere superspennende fagseminarer.

Techpoint 2021 arrangeres på Kilden teater og konserthus i Kristiansand 22. – 23. september. På kvelden 22. september blir Techpoint Party arrangert på Christiansholm festning.

Vi gleder oss til å igjen kunne treffes fysisk og sammen lære og bli inspirert fra noen av de mest suksessfulle virksomhetene og menneskene innen sine områder.

Det er begrenset antall fysiske billetter. Sikre deg billett i dag.

Techpoint Travel

Norwegian Digital Travel Conference blir Techpoint Travel

Det er med stor glede at vi kan fortelle at den nasjonale konferansen Norwegian Digital Travel Conference har blitt en del av Techpoint og endrer navn til Techpoint Travel.

Konferansen som har pågått over åtte år arrangeres av USUS i samarbeid med Visit Norway og NHO Reiseliv. USUS er næringsklyngen for kultur-, opplevelses-, og reiselivsbedriftene på Sørlandet. Norwegian Digital Travel Conference er én av tre nasjonale fagkonferanser som Innovasjon Norge og NHO Reiseliv anbefaler bransjen å delta på. Konferansen har invitert topp foredragsholdere fra inn- og utland til Kristiansand for å snakke om hvordan digital kommunikasjon og teknologi påvirker reise-, kultur- og opplevelsesbransjen.

"Ved å slå sammen og styrke eksisterende konferanser i Kristiansand er vi med på å sette Kristiansand og Sørlandet enda mer på kartet. Noe som sammenfaller godt med USUS sitt hovedformål - å trekke flere besøkende til regionen. Ambisjonene for samarbeidet er store og langsiktige og helt i tråd med vår visjon - sammen skaper vi opplevelser i verdensklasse", forteller daglig leder i USUS Synnøve Elisabeth Aabrekk.

 

Gode minner fra 2019

I 2019 samlet Sørveiv Tech 750 ledere og ansatte fra næringslivet, gründerselskaper og offentlig sektor i to dager med noen av Nordens største virksomheter og merkevarer på scenen.

Blant de over 50 foredragsholderne, var toppledere fra noen av Nordens største virksomheter og mest kjente merkevarer. Toppledere fra Equinor, SAS, Nordic Choice, Regjeringen ved statsråd Nikolai Astrup, Lyse, Katapult, Schibsted, Microsoft Norge, IBM Norge, SATS var noen av de som delte sin kunnskap.

Konferansen hadde over 20 forskjellige seminarer, workshops og paneldebatter på 7 scener, og en messe hvor oppstart- og skaleringsselskaper presenterte sine innovasjoner. Sørveiv Tech 2019 var også vertskap for festen Havfrue Landing Party som var markeringen av den aller første fiberoptiske kabelen mellom USA og Norge.

Vi gleder oss til å treffe deg på Techpoint 22.-23. september i Kilden Teater og Konserthus i Kristiansand.


Kontakt oss gjerne for mer informasjon, kommentarer eller intervju:

Techpoint logo

Techpoint

Frode T. Ugland
Daglig leder – Techpoint

  • 480 32 280
  • frode.ugland@egde.no
Techpoint travel logo

Techpoint Travel

Synnøve Elisabeth Aabrekk
Daglig leder, Visit Sørlandet

  • 416 22 807
  • synnove@usus.no