Lokasjon: Kunstsilo - AKO rommet

Hybridarbeid; fremtidsrettet løsning eller strategisk hodepine?

En workshop om fleksibilitet og samhandling i en digital arbeidshverdag.

Den massive innføringen av hjemmekontor og hybride ordninger krever en strategisk tilnærming til fleksibelt arbeid. Mange bedrifter nedskalerer kontorkapasiteten, men vil samtidig at ansatte jobber mindre hjemmefra og møtes oftere fysisk. Dette samsvarer ikke nødvendigvis med de ansattes egne ønsker og behov. Tradisjonelt er kontoret arenaen for kulturbygging, sosialisering, uformell kunnskapsdeling og kreativitet. Kan digitale plattformer være en fullgod erstatning? Vil kunstig intelligens eliminere ulempene ved mye bruk av hjemmekontor?

Sesjonen starter med presentasjon av forskning og ledererfaringer. Deretter følger en workshop hvor vi kan dele erfaringer og diskutere forskjellige fleksible arbeidsmåter. Målet er å utforske ulike tilnærminger til hybridarbeid som kan håndtere dagens utfordringer og forberede oss for fremtidens arbeidsliv. Velkommen!

Generativ AI – Bryllupsreisen er over

Bouvet har noen av landets fremste eksperter innen praktisk bruk av KI. Vi avmystifiserer fagområdet, og deler hvilke erfaringer vi og andre har gjort. Teknologien er i en rivende utvikling, og vi vil fortelle hvordan kunstig intelligens kan påvirke oss i årene fremover. Er du klar for morgendagens muligheter?

Du får mulighet til å møte 2 av landets dyktigste mennesker innen fagområdet og som er tett på teknologien og de muligheter, og utfordringer, vi nå står ovenfor.

Techpoint conference logo

© Techpoint – Kode og design Aptum
Personvern og cookies

Følg oss på sosiale medier
Påmelding nyhetsbrev

Jeg ønsker å motta informasjon om konferansen, spennende nyheter om foredragsholdere, tema, og andre aktuelle saker.