Arrangementer og fagspor

Techpoint er blitt en møteplass som samler næringslivet på tvers av alle bransjer for å sammen ta fatt på jobben med å skape morgendagens virksomheter og samfunn.

Norge og verden står overfor store omstillinger i årene fremover, som vil kreve at vi klarer å kombinere mennesker med ulik kompetanse og kreativitet for å skape mer intelligente og varige resultater. Nettopp derfor har vi viet en hel dag under Techpoint til arrangementer og fagspor som setter søkelyset på noen av de viktigste satsningene og kompetanseområdene for å lykkes med å omstille oss til en mer bærekraftig verden.

På denne dagen kan du gjennom hele dagen delta på ulike fagspor i store arrangementer som Techpoint Travel, Techpoint Global Impact, Techpoint Accelerator og Techpoint Future, og andre spissede separate fagspor. Frem mot sommeren legges alle arrangementer og fagspor fortløpende ut på denne siden.

Techpoint Travel

Nasjonal møteplass for reiseliv, kultur og opplevelser. Hvordan kan teknologi brukes for å skape et bedre og mer bærekraftig næringsliv innen reiseliv, kultur og opplevelser?

Les mer


Techpoint Global Impact

Techpoint Global Impact skal synliggjøre og forsterke norsk og internasjonal teknologi og innovasjon som bidrar til oppnåelse av FNs bærekraftsmål.

Les mer


Techpoint Future

Techpoint Future samler fremtidens kompetanse for å utfordre og bli utfordret av næringslivet. Det er UiA i samarbeid med flere videregående skoler i Agder som arrangerer Techpoint Future.

Les mer


Techpoint Accelerator

Techpoint Accelerator er en viktig møteplass mellom gründere og etablert næringsliv, og en unik mulighet til å synliggjøre fremtidens løsninger.

Les mer