Den moderne arbeidsplass – hvor effektiv kan den bli?

Arbeidslivet viser en stadig tydeligere tendens mot økt behov for produktivitet, samarbeid, og fleksibilitet, samtidig som sikkerhet og compliance opprettholdes.  

Bedriftene som lykkes nå og i fremtiden har derfor på plass ett godt system for samhandling, hvor de ansatte kan dele informasjon og samarbeide på en effektiv og sikker måte.  

I dag er det mange som bruker Microsoft Teams som samhandlingsplattform, men samhandling er så mye mer enn bare fildeling og videomøter i Teams. Samhandling starter allerede med Telefon eller PC, og videre helt ned i fagapplikasjonene dine.  

En av de største fordelene med Microsoft sine produkter er at de er integrert med hverandre. På den måten kan du ha én felles arbeidsflate som samler alle appene og løsningene du trenger for å løse oppgavene dine, uansett om du sitter på kontoret, hjemme, eller på hytta.  

I denne sesjonen vil vi vise demoer og eksempler på hvordan smart og sikker samhandling kan se ut i praksis. Vi vil blant annet vise hvordan Teams kan integreres med alle de ulike tjenestene i Microsoft 365, Dynamics 365 og Power Platform. 

Sesjonen passer for alle som ønsker å lære om hvordan du kan utnytte mulighetene som ligger i hele Microsoft sitt økosystem, og Microsoft Teams.   

DATO

Torsdag 14. sep. – 13:00 – 14:00

STED

Radisson BLU – Veteranen


Organisert av

Techpoint conference logo

© Techpoint – Kode og design Aptum
Personvern og cookies

Følg oss på sosiale medier
Påmelding nyhetsbrev

Jeg ønsker å motta informasjon om konferansen, spennende nyheter om foredragsholdere, tema, og andre aktuelle saker.