Cybersikkerhet – en forretningsrisiko eller en forretningsmulighet?

En av de store omstillingene vi står ovenfor er hvordan organisasjoner må forholde seg til sikkerhet. Cybersikkerhet er blitt stadig viktigere fokusområde for oss alle. Den digitale infrastrukturen er blitt et felles samfunnsansvar å sikre. Dette ser vi særlig når vi tar et blikk ut i verden. Vi ser i dag at flere virksomheter har innsett at arbeidet med sikkerhet er en helt essensiell del av bedriftenes felles samfunnsansvar!

Det handler ikke lenger om hva teknologien kan gjøre, men hva den bør gjøre. Det handler om de nye løsningene som oppstår når vi våger å satse! I år vil vi i fagsporet for sikkerhet belyse samspillet mellom organisasjoners sikkerhetsorganisasjon, forretning og toppledelse. Hvordan oversette cyberrisikoer som tydelige forretningsrisikoer?

I dette fagsporet skal vi diskutere hvordan vi kan bruke dette til å jobbe med forretningskontinuitet på tvers av IT, sikkerhet og forretning. Hva er viktig i kommunikasjon mellom sikkerhetsfunksjoner og toppledelsen og styret? Er sikkerhet bare en utgiftspost eller er sikkerhet en konkurransefordel?

Samfunnets robusthet avhenger i dag av oss alle, både enkeltindivider og mindre organisasjoner, men spesielt de viktige samfunnsinstitusjonene har et særskilt ansvar. Også for å balansere forretning og sikkerhet. I dette fagsporet vil dere få høre fra Sparebanken Sør og Norse Atlantic Airways.

  • Del 1: Cybersikkerhet som forretningsrisiko v/ Sparebanken Sør
  • Del 2: Cybersikkerhet – en forretningsrisiko eller en forretningsmulighet? v/ Norse Atlantic Airways

DATO

Torsdag 14. sep 13:00 – 15:30

STED

Teateret – Biscenen


Organisert av

Techpoint conference logo

© Techpoint – Kode og design Aptum
Personvern og cookies

Følg oss på sosiale medier
Påmelding nyhetsbrev

Jeg ønsker å motta informasjon om konferansen, spennende nyheter om foredragsholdere, tema, og andre aktuelle saker.